Facem singuri curatenie sau apelam la specialisti?

Desi cand vine vorba de a apela la o firma de curatenie ne gandim in primul rand la bani, poate ar fi cazul sa analizam mai profund situatia si sa vedem daca nu cumva platind pe cineva iesim totusi in castig. Stim cu totii ca timpul inseamna bani, asa ca in functie de modul in care fiecare persoana isi petrece timpul, putem avea mai multe situatii diferite. Acolo unde exista o persoana casnica, probabil ca am fi tentati sa alegem curatenia facuta de acel membru al familiei, dar ce te faci cu cei care muncesc si sunt plecati de acasa mai mult de 10 sau 12 ore pe zi, iar weekendul este singurul moment de relaxare dupa o saptamana de munca epuizanta?

Inainte de a trage o concluzie, analizati putin timpul vostru liber, apoi incercati sa va ganditi daca merita sau nu sa angajati o firma sepcializata in curatenie. Aproape toata lumea este convinsa ca poate face curatenie in propria casa, dar viata ne arata ca de multe ori omitem foarte multe etape, sau pur si simplu nu avem la indemana tot ce este necesar pentru a face casa luna. In schimb aceste impedimente nu exista in cazul in care apelezi la o firma specializata in curatenie. Obtii totul mai repede si fara efort – asta daca nu iei in calcul si efortul financiar. Pentru ca un astfel de serviciu nu este intodeauna ieftin, mai ales daca nu se face pe baza unui contract permanent.

Uneori chiar daca am vrea sa apelam la o firma de curatenie la domiciliu, ne impiedica sentimentul de teama. O persoana necunoscuta va intra in casa noastra, ne va invada intimitatea. Este o teama fireasca, doar ca este cateodata exagerata. O minima verificare a firmei de curatenie la care apelati va va linisti. Incercati sa gasiti informatii despre firma pe site-uri la care firma nu are acces, un bun exemplu fiind Google Maps.

Cand apelez la o firma de curatenie? Cel mai des se apeleaza la aceste servicii de curatenie Bucuresti pentru curatenia generala, sau cea sezoniera. Cei care nu vor sa le fie invadata intimitatea aleg sa angajeze pe cineva pentru curatenia din baie, bucatrie, holuri si spatiile de depozitare. In plus aleg sa fie prezenti in casa pe timpul acestei operatiuni. Se elimina astfel multe suspiciuni si temeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.