Îmbunătățirea igienei la birou – soluții pentru creșterea eficienței în muncă

Rutina de curățare a biroului este importantă, însă doar anumite elemente de bază pot cădea în sarcina angajaților. În rest, pentru curățenie profundă, sigură, cu adevărat eficientă, este nevoie de intervenția personalului specializat. Cel mai bun raport calitate / preț este obținut, în cele mai multe cazuri, prin externalizarea serviciilor de curățenie din companie. Se va alege o firmă de curățenie profesională axată pe segmentul B2B, adică ce are experiență relevantă, capacitate și dedicare 100% pentru curățenie impecabilă în spații de business.

Cu ce vine în plus o astfel de firma curatenie cluj precum Forbec Services? Înainte de toate, există know-how, o sumă de cunoștințe și strategii ample, validate și perfecționate de-a lungul timpului. Se asigură servicii inclusiv pe bază de abonament, la fel cum se plătește pentru altfel de servicii – de exemplu telefonie mobilă, curent electric sau web hosting. Mai exact, ai garanția primirii unui serviciu la anumite standarde. Prin contract, se certifică îndeplinirea unor sarcini. Este important să alegi o firmă de curățenie birouri cât mai flexibilă, care înțelege că trebuie să se adapteze la fiecare context de business.

Colaborează cu o firmă de curățenie B2B

Prin externalizarea serviciilor de curățenie către o firmă B2B (dedicată exclusiv mediului de afaceri), nu te mai confrunți cu probleme ocazionale legate de managementul personalului de curățenie. Exact ca în cazul serviciilor de pază și protecție, firma trimite personal înlocuitor atunci când cel obișnuit, din motive personale, nu poate lucra (concedii, probleme medicale etc.). Altfel spus, nu există riscul ca serviciile de curățenie să fie prestate necorespunzător sau să nu fie asigurate. În orice situație, curățenia este realizată la standarde înalte de calitate în toate spațiile de birouri sau alte spații profesionale.

Serviciile profesionale de curățenie avansată a zonelor de tip office reprezintă fără îndoială cea mai eficientă modalitate de a asigura o igienă optimă a respectivelor spații. Experți cu mulți ani de experiență, bine instruiți, știu cum să reacționeze în orice situație. Sunt de asemenea dotați cu echipamente profesionale de curățenie de înaltă calitate plus soluții de curățare cu performanță avansată.

Curățenia profesională, varianta ideală

Colaborarea cu o astfel de firmă de curățenie profesională pentru curatenie birouri cluj ajută la reducerea riscului de absenteism al angajaților. Se reduce numărul de îmbolnăviri la birou și perioadele de concediu medical. După cum se știe, în spații aglomerate, cu trafic intens, microbii sunt ușor de răspândit. Orice virus va fi însă eliminat prin igienizare corectă – curățare și dezinfectare. Riscul de contaminare este așadar diminuat.

Cu mai mulți oameni la birou, cu o stare de sănătate normală, sarcinile de muncă se pot îndeplini în bune condiții. Totul duce spre creșterea eficienței în muncă. Mai mult decât atât, angajații sunt astăzi tot mai preocupați de acest subiect al protejării stării de sănătate. Grija companiei pentru acest aspect va ajuta la îmbunătățirea reputației de angajator. Imaginea firmei se va îmbunătăți, iar totul merge spre performanța financiară, cea care validează succesul în afaceri în cele din urmă.

De la curățenie generală la curățenie de întreținere birouri, totul este important pentru asigurarea stării necesare de curățenie în clădiri de birouri sau orice spații office. În Cluj-Napoca și împrejurimi, cei de la Forbec Services oferă o gamă completă de servicii profesionale de curățenie. Pe forbec.ro se menționează: „Externalizarea serviciilor de curățenie către o firmă profesională de curățenie B2B aduce avantaje certe la nivel de rezultat, dar și financiar – cost predictibil, fix, foarte avantajos, cu posibilitate de solicitare oricând extraopțiuni în mod flexibil, de exemplu curățenie generală pe lângă cea de întreținere sau curățenie după constructor, după renovare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.