Curatarea cu aburi versus curatarea uscata

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Intotdeauna a fost o dezbatere in legatura cu ce metoda de curatare este mai buna pentru covoare. Curatarea cu aburi si cea uscata prezinta, ambele, avantaje considerabile. Puteti beneficia de astfel de curatari profesionale apeland la o firma de curatenie din Bucuresti.
In trecut, curatenia profesionala a covoarelor se facea cu ajutorul unor dispozoitive tip masina de spalat, insa nu erau atat de eficiente, caci lasau covorul ud pentru 24 de ore sau chiar mai mult. De aceea, companiile care folosesc metode de curatare fara apa pentru covoare utilizau acest amanunt ca element de marketing.
Insa vremurile s-au schimbat dramatic si acum, masinile de curatat covoare cu aburi care sunt folosite de serviciile de curatenie a mochetelor si covoarelor sunt extrem de eficiente: o astfel de masina lasa covorul complet curat in 4 ore, fiind foarte eficienta in recuperarea apei din covor de dupa utilizare.
Daca substantele de curatare pentru covoare trebuiesc folosite de cel putin doua ori pentru rezultate satisfacatoare, cu multa munca si timp pierdut, acum covorul poate fi curatat de o masina in mai putin de doua ore, putand fi reasezat pe parchet chiar in ziua in care s-a facut curatarea.
Daca apelati la servicii de curatenie profesionala si trebuie sa alegeti intre curatarea uscata si curatarea cu aburi, luati in calcul faptul ca acum covorul se va usca mult mai repede datorita noilor tehnologii si curatararea cu aburi este superioara din toate punctele de vedere curatarii uscate.
Curatarea uscata nu va scoate toata murdaria cum trebuie si va lasa chimicale in covor, care, in timp, se va ingalbeni de la PH-ul ridicat.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.