Servicii de curatenie in Bucuresti – externalizare si eficienta

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Societatea Iclean situata in Bucuresti ofera o gama larga de servicii de curatenie in Bucuresti. Persoanele ocupate pe timpul zilei, sau cei ce nu dispun de timpul si resursele necesare pentru a efectua curatenie in imobile pot acum apela la serviciile unei firme specializate in acest sens. Exernalizarea acestor servicii inseamna economisirea timpului in cazul lucrarilor de curatenie in imobilele rezidentiale sau a celor ce functioneaza ca birouri.

Eficienta este si ea un factor important cand vine vorba de curatenie in spatiile locative. Iclean ofera o gama diversificata de servicii de curatenie la preturi accesibile, curatenia de intretinere incepand de la 120 RON, pret socotit pe suprafata unei garsoniere. O curatenie generala este recomandata o data la trei luni, iar in afara de aceasta se recomanda servicii de curatenie de intretinere, de doua ori pe saptamana. In cazul serviciilor de curatenie de intretinere, se au in vedere aspirarea mochetelor, a parchetului din dotare, stergerea prafului de pe suprafetele lemnoase de mobilier, curatarea aparaturii sau a prizelor din incaperi si altele. Serviciile de curatenie detaliate pot fi astfel externalizate unei firme de specialitate pentru a locui intr-un mediu curat si sanatos. Toate acestea se efectueaza de personalul firmei, folosind echipamente si aparatura profesionala, adecvata pentru a oferi o curatenie durabila si dorita.

Fara a fi nevoie de angajarea tertelor persoane pentru curatenia generala, sau de intretinere din locuinte, societatea Iclean, dispunand de personalul calificat si bine instruit, ridica astfel o povara de pe umerii persoanelor ce dispun de timp limitat pentru efectuarea lucrarilor de acest gen. Externalizarea serviciilor de curatenie si efectuarea acestora in mod eficient, este acum mult mai usoara cu ajutorul unei firme de curatenie. O societate profesionala dispune de aparatura de ultima tehnologie in acest domeniu, si de personalul necesar, calificat efectuarii lucrarilor intr-un mod cat mai rapid si eficient.

Distribuie cunoscutilor tai!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.