Importanta florilor in orice ocazie

Vrei sa cuceresti pe cineva? Atunci un buchet de flori este produsul cu care poti cuceri instant o femeie. Intrebarea cea mai importanta este ce fel de flori sa ii daruiesti unei femei la prima intalnire?

Acceseaza https://ponturifierbinti.com/seductie-sentimente pentru a descoperi mai multe trucuri de seductie.

   Cum trebuie sa daruiesti un buchet de flori

La prima intalnire un barbat ar trebui sa vina cu buchet de flori, numarul de flori este recomandat sa fie egal cu ora la care te intalnesti cu acea persoana.

Sa oferi un buchet de flori persoanei de care esti interesat este un obicei vechi dar care a ramas la fel de apreciat. Nu stii ce culoare sa alegi? Atunci trebui sa citesti cele de mai jos:

Culoarea rosie – este cel mai important mesaj pe care il poti transmite persoanei de care esti interesat. Cu cat culoarea rosie este mai inchisa cu atat dragostea pe care o simti este mai puternica. In plus florile de culoare rosie simbolizeaza o dragoste loiala si dovotata.  Trandafii rosii transmit cel mai bine mesajul iubirii.

Culoarea roz – rozul reprezinta o dragoste puternica si pasionala. Florile de culoarea roz simbolizeaza mai mult o iubire tinereasca. Le poti folosi ori de cate ori vrei sa impresionezi o persoana energica.

Culoarea portocalie –  este o culoare care transmite fericirea.  Daca vrei sa faci o impresie buna atunci trebuie sa alegi un buchet de crini portocalii. Florile portocalii iti transmit o energie pozitiva si iti vor aduce zambetul pe buze.

Culoarea galbena – aceasta culoare aduce un plus de energie si de vitalitate. Aceasta simbolizeaza o viata noua, fericire si zambete largi. Luand un buchet de flori galbene unei femei vei reusi sa ii aduci un plus de fericire si ii vei face ziua mai frumoasa.

Culoarea verde – este cea care emana prospetime. Atunci cand ne gandim la o prima intalnire, un buchet de flori de culoare verde ar fi mai mult decat indicat. In plus aceste flori te duc cu gandul la tinerete si la fericire. Poti chiar sa combini aceste flori verzi cu alte culori astfel incat sa ai un buchet cat mai frumos colorat. Verdele ne duce cu gandul la trezirea la viata si simbolizeaza primvara, un anotimp perfect de care orice femeie este indragostita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.