Cum facem mai usoara trecerea spre tigari electronice

Daca sunteti deja decis sa incercati unul dintre modelele de tigari electronice pe care le puteti procura din magazinele de specialitate, este bine sa incercati pentru inceput un dispozitiv simplu de utilizat.

Acest aspect este foarte important pentru ca daca adaugati la stresul pe care oricum il aveti de intampinat atunci cand veti renunta la tigara clasica si pe acela al utilizarii unei tigari electronice cu functii multiple si mai greu de utilizat si servisat pentru un incepator in vapat, atunci lucrurile s-ar putea intoarce impotriva elementului decizional care v-a motivat sa renuntati la a fuma tutun.

Kit-urile de start ale diferitelor marci de tigari electronice sunt cele mai indicate pentru aceasta prima etapa pe care o veti traversa cu mai multa usurinta si incredere, lucruri datorate in primul rand simplitatii in ceea ce priveste utilizarea propriu-zisa legata in principat de incarcarea bateriilor, a rezervorului pentru lichid si a inlocuirii rezistentelor cu care este dotat acesta.

Nu vrem sa credeti ca modelele de tigari electronice avansate din punct de vedere al facilitatilor pe care le ofera nu ar fi perfecte pentru a fi utilizate, insa daca punem in balanta costurile de inceput, este preferabil sa vedeti daca va puteti adapta la noua situatie in care nu veti mai aprinde o tigara si veti inlocui fumul atat de daunator cu aburi aromati si perfect identici ca textura cu fumul tigarii.

Un lucru la fel de important asa cum este kit-ul de start pe care il veti achizitiona, este tipul sau marca de lichide pe care le veti cumpara in primele zilele. Spunem acest lucru pentru ca este esential ca lichidele pe care le veti utiliza sa fie de cea mai buna calitate, avand clar certificarea unui producator renumit si desigur aprecieri din partea utilizatorilor deja experimentati in tigari electronice.

Toate aceste lichide de calitate, cu arome si concentratii diferite de nicotina este cel mai potrivit sa le cumparati din spatii de vanzare exclusiv dedicate produselor care au legatura cu tigarea electronica. Veti putea avea chiar oportunitatea de a testa direct, la fata locului, un anumit tip de lichid, lucru care este de luat in seama pentru ca in alte conditii ati putea cumpara fara sa stiti daca sunteti, sau nu, multumit de aroma aleasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.