Care sunt cele mai bune variante prin care te poți lasa de fumat?

Toata lumea este constienta de numeroasele dezavantaje pe care fumatul le genereaza. Pe langa faptul ca este un viciu total nesanatos, fumatul vine la pachet cu miros neplacut si cu cheltuieli pe care multi oameni nu si le permit. Cu toate astea, nu renuna la pachetul zilnic de tigari.

Multi fumatori s-au gandit cel putin o data in viata sa se lase de fumat. O parte dintre ei au reusit, insa cealalta parte a ramas doar cu gandul si cu scuze: ” daca vreau sa ma las, cu siguranta pot” , ” nu vreau, de fapt, sa ma las”.

Realitatea este simpla: fumatorii nu se pot lasa de fumat, decat cu ajutor.

Care sunt cele mai bune metode prin care te poti lasa de fumat?

12313131

Exista oameni puternici, care se pot lasa printr-o simpla decizie. Acest mod de a renunta este cel mai sanatos si cel mai natural, deoarece vine fara costuri si intareste foarte mult psihicul celui care renunta. Cei mai multi oameni nu pot face asta, asadar, apeleaza la alte variante:

  • Clinici de dezintoxicare. Da, exista clinici care te ajuta sa te lasi de fumat, evident, contra cost;
  • Carti psihologice. S-a dezvoltat o adevarata psihologie a fumatorului, asadar, vei gasi o multime de carti care te invata cum sa te lasi de fumat.
  • Tigara electronica. Pare destul de nenatural, insa este o realitate pe care o traim in fiecare zi. Multi fumatori se lasa de tutun fumand tigara electronica.

Ce este tigara electronica si cum o poti folosi pentru a te lasa de fumat?

Tigara electronica este un dispozitiv prin care fumatorul poate sa inhaleze un abur aromat, care ii alimenteaza viciul. Avantajul major al unei tigari electronice este faptul ca te poate ajuta sa te lasi de fumat. Acest lucru este realizat intr-un mod foarte simplu.

In momentul in care alegi sa fumezi electronic, inhalezi un abur care contine arome si o doza mai mare sau mai mica de nicotina. Nicotina este substanta din tutun care creaza dependenta, asadar, daca reusesti sa faci in asa fel incat sa scazi doza zilnica de nicotina, cu timpul vei reusi performanta de a te lasa de tigari.

Daca nu reusesti, macar ai avantajul de a fuma mai sanatos, in conditiile in care tigara electronica nu are cele 4000 de substante nocive pe care le are o tigara clasica in compozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.