Tipuri de sutiene care nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba

Sutienul perfect nu exista, iar atata timp cat va fi asociat cu diferite alte piese vestimentare, el nu se va putea perfectiona. Este un element de lenjerie intima care poate fi sexy, poate confortabil sau poate fi un suport ideal pentru sani in timpul sesiunilor de sport, dar nu poate avea toate aceste trei calitati in acelasi timp. Acesta este motivul pentru care fiecare femeie trebuie sa aiba in garderoba sa mai multe tipuri de sutiene, pentru a se putea adapta oricarei situatii din viata ei.

In randurile de mai jos va vom oferi cateva informatii despre principalele tipuri de sutiene necesare tuturor femeilor:

Sutienul pentru sport. Acesta, la randul sau, se imparte in mai multe categorii, in functie de intensitatea exercitiilor fizice efectuate. Exista sutiene de compresie cu rolul de a limita miscarea sanilor, recomandate pentru exercitiile fizice usoare (mai mult femeilor ce poarta cupa A sau B). Apoi exista sutiene cu efect de incapsulare potrivite sesiunilor de sport foarte intens sau femeilor cu marimea cupelor D si E. Deoarece cupele acestora inconjoara fiecare san, sustinerea lor este mult mai buna. Totodata, exista si tipul de sutien hibrid, cel care are atat efect de incapsulare, cat si de compresie. Acesta este potrivit sesiunilor de antrenament in care se schimba intensitatea de mai multe ori.

Sutienul T-Shirt. Cea mai populara piesa de lenjerie intima de pe answear, sutienul T-Shirt este croit in asa fel incat cusaturile sale sa nu iasa in relief, evitand efectul de “boob-bubble”. Este sutienul ideal de purtat sub tricouri sau bluze mulate pe corp.

Sutienul Push-Up si sutienul Plunge. Femeile care isi doresc sa afiseze un bust mai generos, insa natura nu a fost indeajuns de generoasa cu ele, au la dispozitie doua variante: sutienele push-up sau sutienele plunge. Diferenta dintre cele doua tipuri este data de banda care leaga cupele. Aceste sutiene nu sunt potrivite in orice situatie, ci mai mult in momentele in care femeia poarta deasupra un top sau o bluza cu decolteu in V si doreste sa afiseze un look mai atragator.

Sutienul Three-Part Cup (Balconette). Este un alt tip de sutien ce nu ar trebui sa fie absent in garderoba reprezentantelor sexului frumos. Numit asa datorita cupelor sale realizate din trei parti, sutienul three-part cup este considerat a fi unul dintre cele mai sexy tipuri de sutiene deoarece acoperii sanii doar partial, punand in evidenta frumusetea bustului. Se poate purta sub bluze cu decolteu nu foarte adanc, sub topuri sau sub pulovere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.