Zidoo M9 Mini Review

De-a lungul anilor, Zidoo a realizat cutii TV pentru piata de consum, precum si playere digitale pentru firme. Zidoo M9, recent anuntat, vizeaza ambele piete, plus alte aplicatii precum IoT, robotica si inteligenta artificiala.

Zidoo M9 este vandut fie ca o placa, fie ca un design complet de referinta pentru cutie TV cu o carcasa, deoarece expune toate porturile uzuale ale unui televizor cu HDMI, USB si Ethernet. Insa poti face mai multe cu conectorii interni pentru camere de luat vederi, interfete PCIe, slot pentru cartela SIM, conector MPI DSI si eDP, etc.

Compania mi-a trimis un esantion de recenzie, asa ca, mai intai, consultati accesoriile furnizate cu caseta si aruncati o privire asupra designului hardware astazi, inainte de a testa firmware-ul Android in a doua parte a revizuirii.
Zidoo M9 Unboxing

Pachetul face clar „mini-PC-ul” Zidoo M9 sa arate ca o cutie TV, dar este proiectat si in alte scopuri, precum infotainment auto, realitate virtuala, robotica s.a.

Texturile complete nu sunt afiaate pe pachetul in sine, dar putem vedea unele dintre caracteristicile cheie, inclusiv un procesor octa-core pe 64 de biti, suport pentru camere duale, doua interfete PCIe si port USB Type-C.
Cutia este dotata cu o telecomanda IR, o sursa de alimentare 12V / 2A, un cablu HDMI si un manual de produs bilingv.

Panoul frontal include butonul de pornire, trei mufe audio de 3,5 mm pentru casti, un microfon si LINE Out, precum si o mica deschidere pentru microfonul incorporat.

Partea din stanga vine cu o gaura de recuperare, patru porturi USB si un slot MicroSD, in timp ce panoul din spate ofera un port Ethernet Gigabit, iesire HDMI, USB tip C, optic S / PDIF, un port USB 3.0, un RS-232 Portul DB9 si mufa DC 12V.

Zidoo M9 Teardown
Majoritatea persoanelor care achizitioneaza mini-PC-ul pentru dezvoltarea produsului vor dori sa il deschida. Cele doua parti ale carcasei sunt fixate impreuna cu doua suruburi. Pur si simplu scoate placutele de cauciuc aproape de panoul frontal si dezlegati cele doua suruburi.

Partea inferioara a placii expune conectorul mPCIe si cartela SIM pentru conectivitate celulara, conector MIPI DSI si Rockchip RK808-D PMIC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.