De unde cumperi cel mai ieftin CASCO

Sunem constienti cu totii de faptul ca numarul accidentelor rutiere din Romania este unul tot mai mare de la un an la altul si ca urmare a acestui motiv si daunele provocate in accidentele auto sunt uneori foarte mari. Tocmai din acest motiv, fiecare sofer ar trebui sa incheie asigurarea de tip CASCO. Desi caracterul acesteia este unul optional, importanta pe care o are este una deosebita si va fi in masura sa acopere un numar foarte mare de riscuri pentru un autoturism atunci cand un accident va avea loc.

Ceea ce este foarte imprortant pentru un sofer este sa stie sa faca diferenta intre asigurarea de tip RCA – obligatorie si cea CASCO, deoarece desi ambele sunt asigurari auto, gradul de protectie pe care il confera este unul diferit.

Asigurarea de tip CASCO nu repreiznta decat un mod de protectie financiara, dar si siguranta de care vor putea beneficia soferii in momentul in care o vor incheia. Un CASCO ieftin incheiat la cele mai bune companii va acoperi atat riscurile legate de accidentul auto cat si cele ce pot aparea in urma tentativelor de furt sau actelor de vandalism. Toate aceste tipuri de avarii vor putea fi acoperite de un CASCO cat mai ieftin.

Singura conditie pe care o impune incheierea unui CASCO ieftin este ca autoturismul sa fie inmatriculat in Romania, iar proprietarul acestuia sa detina toate actele acestuia. In functie de vechime autoturismului, de starea de functionare si modificarile ulterioare care au fost aduse autoturismului va putea fi stabilit pretul pentru asigurarea de tip CASCO precum si riscurile pe care aceasta le va acoperi.

Vezi si:  Asigurarea RCA online

Cu cat numarul riscurilor acoperite pentru care va opta un sofer este unul mai mic, cu atat pretul pentru CASCO va fi unul mai mic. Un pret mai avantajos va putea fi obtinut si daca autoturismul este unul mai nou si dispune de dotari moderne cum ar fi sisteme de alarma sau senzori pentru parcare, dar reduceri pentru CASCO vor putea fi obtinute si in momentul in care soferul va achizitionat aceasta oferta online, de pe unele dintre cele mai bune site-uri de asigurare, cum ar fi de pe site-ul www.Casco-Ieftin.org.

In urma incheierii unui astfel de contract, clientul va beneficia de: polita de asigurare, clauzele pe care contractul le implica precum si de anexele aferente acestuia si in modul acesta pentru perioada de asigurare aleasa soderul nu va mai avea apoi niciun fel de motiv din cauza caruia sa se teama asupra acestui fapt, nivelul de protectie conferit de asigurare fiind unul dintre cele mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.