Unde inchei RCA in 2013

Pentru a putea beneficia de unele dintre cele mai ieftine oferte de asigurare RCA in 2013, clientii vor avea la dispozitie numeroase moduri prin care sa poata beneficia de aceasta. Mediul online, reprezenatat prin site-urile de asigurare este cu siguranta la indemana oricarui client si va putea conferi un numar destul de mare de avantaje pentru clienti. Este vorba de exemplu de site-ul RcaIeftin2013.ro si clientii vor avea aici la indemana oferte dintre cele mai avantajoase precum si preturi cat mai mici pentru asigurarile incheiate.

In 2013 nu mai este valabila in niciun caz plata pentru taxa auto si clientii vor putea sa beneficieze aici de preturi cat se poate de mici pentru asigurari cu atat mai mult cu cat vor avea la dispozitie si normele pe care Sistemul Bonus Malus le asigura pentru ei. Astfel, soferii care nu au provocat in ultimul an niciun fel de accident vor putea beneficia de asigurari mai bune, in ceea ce priveste pretul pe care il vor plati pentru acestea.

Conform acestui sistem se vor lua in considerare accidentele provocate din propria vina, dar si cazurile in care a fost constatata vina ambilor conducatori auto in cazul producerii unui accident. Perioada luata in considerare este asadar data de anul calendaristic anterior datei la care va fi emisa polita de asigurare de tip RCA.

Vor beneficia de oarecare reduceri si soferii care vor alege ca perioada de asigurare pe cea de 12 luni si nu de 6 luni si in modul acesta reducerea ar putea fi de pana la 15 % din pretul pe care l-ai plati in mod normal pentru un RCA.

Pretul asigurarilor RCA difera asadar in functie de brokerul de la care vei alege sa achiztionezi polita si de reducerile de care vei beneficia, acesta fiind neschimbat de tipul autovehiculului pe care o persoana il detine sau de numarul riscurilor acoperite. Tocmai din acest motiv se recomanda folosirea calculatoarelor RCA cu ajutorul carora clientii vor putea calcula pretul pentru un RCA ieftin si in acelasi timp vor putea si sa faca comparatii intre companiile de pe piata putand sa o aleaga apoi pe aceea pe care o vor considera cea mai avantajoasa.

Aplicatia este una usor de folosit si cu atat mai mult comanda online a asigurarii este una foarte usor de facut si intr-un timp extrem de scurt clientii vor primi la domiciliu polita achizitionata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.