Asigurari RCA

Asigurarile RCA reprezinta principala forma prin care tertii prejudiciati in urma unui accident vor putea fi despagubiti pentru daunele suferite, indiferent ca natura acestora va este materiala sau de tipul vatamarilor corporale si/sau decesul pasagerilor din cele doua autovehicule implicate in accidentul auto.

Acest tip de asigurare este obligatoriu a fi incheiata pentru toate autoturismele inmatriculate in Romania si in acelasi timp si pentru cele aflate in curs de inmatriculare. Este insa deosebit de important ca un sofer sa constientizeze urmatoarele lucruri:

  • asigurarea de tip RCA nu va proteja autovehiculul pentru care va fi incheiata;
  • autoturismul soferului vinovat de producerea unui accident nu va putea primi despagubiri in baza acestei oferte de asigurare, reparatiile autoturismului sau putand fi acoperite doar in cazul in care a incheiat in prealabil oferta de asigurare RCA.

In anul 2012 despagubirile oferite in baza acestui tip de asigurare sunt de pana la 1.000.000 de Euro in cazul in care accidentul s-a soldat doar cu pagube de natura material si de pana la 5.000.000 de Euro in cazul in care accidentul implica si vatamarea corporala sau decesul persoanelor implicate in accident. Un avantaj al asigurarii RCA este acela ca despagubiri vor putea fi acordate si proprietarilor de autoturisme care nu au domiciliul stabil in Romania.

Pentru a putea beneficia de cele mai ieftine oferte de asigurare, clientii au acum la dispozitie mediul online de asigurare si de aici ei vor putea achizitiona oferta cea mai buna de asigurare RCA. Un astfel de site este si AsigurariAutoRCA.com si clientii vor putea cumpara de la cei de la AsigurariAutoRca.com unele dintre ofertele cele mai atractive precum si posibilitatea de a beneficia de cele mai bune pentru acestea.

Obtinerea unui pret cat mai mic pentru un RCA ieftin este unul din principalele obiective pe care un client va trebui sa le aibe in vedere, deoarece caracterul acestui tip de asigurare este unul obligatoriu si in modul acesta nu va mai fi in niciun fel nevoie sa se mai ingrijoreze din acest motiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.