Ce ar trebui sa stii despre polita de asigurare in caz de deces?

Stiu ca multi dintre voi nici macar nu se gandesc la asa ceva, mai ales daca luam in calcul persoanle tinere si foarte tinere care nu-si mai incap in piele de atata energie. Insa nu se stie niciodata cand se poate abate peste vreunul dintre apropiatii nostri sau chiar peste noi o nefericita intamplare pe care nu ne-o dorim si o ignoram. Mai cu seama ca trebuie sa fim constienti de faptul ca moartea este existenta la orice pas si i se poate intampla oricui. Prin urmare daca am fi putin vigilenti si atenti la aceste mici detalii nu cred ca acest lucru ar fi daunator.

Ba din contra veti observa ca o polita de asigurare in caz de deces poate fi una benefica (in sensul bun, chiar daca intamplarea este nefericita), avand in vedere ca iti poti aigura anumite servicii funerare, indiferent de zona in care locuiesti sau zona in care tu lucrezi. Si cred ca astfel de polite si le-au insusit in mare parte, cei ce calatoresc foarte mult, cat si cei care muncesc peste hotare. Este lesne de inteles ca astfel de lucruri nu sunt pe placul si pe gustul nimanui, dar ele exista si ca atare trebuie sa ne luam si anumite masuri.

Exact ca si in cazul politei de asigurare de sanatate si aceasta polita ar trebui sa fie luata in considerare si de ce nu fiecare persoana sa se puna la punct cu toate informatiile despre aceasta si nu numai. Si avand in vedere ca majoritatea populatiei din tara noastra este plecata sa munceasca in strainatate nu stiu daca cel putin jumatate dintre aceste pesoane s-au gandit la o astfel de polita de asigurare sau cel putin sa ia in calcul toate acele lucruri sufficient de triste ce sunt legate deseori de pompele funebre.

In alta ordine de idei trebuie sa stiti ca si acest gen de polite va pot ajuta si va pot oferi diverse beneficii la nevoie, chiar daca noi nu suntem inca suficient de constienti de dezastrul la care ne expunem viata de cele mai multe ori. Cu toate astea uneori ne amagim singuri si ne spunem ca lucrurile cele mai rele nu ni se va intampla noua, iar asta se va intampla fara sa fii expus la un drum lung sau sa pleci pe undeva cu avionul (asta pentru cei ce se tem de avion si spun ca nu se pot urca in asa ceva).

Se pot intampla lucruri urate si daca stai in casa ta si te relaxezi sau vrei sa ajungi pana la o vecina, de aceea polita de asigurare in caz de deces este la fel de importanta ca oricare alta si merita sa fie tratata cu mai multa atentie si bagare de seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.