Cum sa alegi cel mai ieftin RCA

Pentru a incheia o polita de asigurare ieftina este important ca cel care face acest lucru sa cunoasca cele mai noi si utile informatii din acest domeniu. In acest fel, va sti unde si in ce conditii poate incheia polita la cel mai mic pret.

Asigurarea RCA este obligatorie pentru orice autovehicul pus in circulatie, nerespectarea acestei prevederi legale sanctionandu-se atat cu amenda, cat si cu puncte la permisul de conducere si retinerea certificatului de inmatriculare pana cand asigurarea va fi platita.

Unde se pot gasi cele mai ieftine asigurari RCA

Tarifele practicate de catre societatile de asigurari nu difera foarte mult de la o companie la alta pe motiv ca cea cu un pret prea mare nu ar mai avea clienti. Totusi, tarifele platite la dealerii acestor companii difera, iar alegerea locului din care asigurarea va fi cumparata poate aduce economii de aproximativ 10%.

In cate categorii de impart dealerii?

1. Cei care au un sediu sau o locatie in care isi desfasoara activitatea – in cazul acestora, tarifele RCA au un pret usor mai mare fara de cele ale dealerilor online datorita cheltuielilor pe care le au cu chiria si intretinerea locatiei in care isi desfasoara activitatea.

2. Site-urile de profil din mediul online – internetul pune la dispozitia utilizatorilor un numar mare de site-uri dedicate incheierii politelor de asigurare online. Numarul mare de potentiali clienti a rezultat in aparitia site-urilor precum www.rca-ieftin-online.ro care au inregistrat un real succes si care atrag un numar tot mai mare de clienti de la an la an. Acest lucru este posibil datorita unor tarife RCA inferioare celor practicate de dealerii care nu fac parte din mediul online.

Servicii oferite de site-urile care vand asigurari online

Clientii site-urilor de profil au cateva avantaje majore fata de cei care incheie polita RCA la ceilalti dealeri:

1. Tarife mai mici – acesta este principalul avantaj oferit de catre site-urile destinate incheierii asigurarilor online. Acest lucru este posibil datorita costurilor mai mici pe care acestea le au, dar si a numarului mare de clienti, preferand sa castige mai putin la fiecare client, dar sa aiba profituri considerabile adunand castigurile de la toti cei care isi fac asigurari prin intermediul internetului. Aceste site-uri colaboreaza cu mai multe companii asiguratoare si folosesc binecunoscutul calculator RCA pentru a putea afisa clientilor preturile tuturor firmelor de asigurare cu care lucreaza.

2. Informatii utile – pe langa serviciile de incheiere a asigurarilor online, aceste site-uri ofera informatii utile si necesare tuturor celor ce vor sa incheie o polita de asigurare. Astfel, utilizatorii acestor site-uri pot afla noutati sau modificari ale regulilor dupa care se pot incheia asigurari.

3. Transport gratuit – incheierea politelor de asigurare RCA online ridica o intrebare logica: cum ajung politele in posesia celor ce le-au incheiat? La aceasta intrebare, site-urile destinate incheierii politelor de asigurare vin cu un raspuns edificator: prin intermediul firmelor de curierat rapid cu care acestea colaboreaza.

In plus, transportul politelor la adresa indicata de catre client se face fara nici un cost suplimentar, iar termenul de livrare este de 24 de ore pentru orase si localitatile mari si de 48 de ore pentru celelalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.