Intrebari frecvente despre asigurarile medicale de calatorie

calatorie cu avionulAsigurarile medicale de calatorie sunt o parte foarte importanta a oricarei calatorii si nu ar trebui lasate niciodata deoparte. Probabil marea majoritate dintre voi ati auzit la un moment dat de asigurarile medicale de calatorie, dar cel mai probabil nu foarte multi nu stiu adevaratele motive pentru care ar trebui sa avem incheiata o asigurare medicala de calatorie. In acest articol voi vorbi despre cele mai des intalnite intrebari legate de asigurarile medicale de calatorie si voi incerca sa raspund cat mai clar si concis fiecarei intrebari in parte.

Cum ma protejeaza o asigurare medicala de calatorie?

Asigurarea medicala de calatorie este o asigurare care acopera din punct de vedere financiar orice pierdere sau boala care pot aparea din nefericire in timpul calatoriei dumneavoastra. Asigurarile medicale de calatorie pot fi incheiate atat pentru calatorii internationale cat si nationale (in tara dumneavoastra).

De ce ar trebui sa inchei o asigurare medicala de calatorie?

Deoarece o asigurare medicala de calatorie va protejeaza in timpul calatoriei, acest lucru va ajuta si va ofera protectia necesara de care ve-ti avea nevoie in cazul producerii unui eveniment nefericit. Orice persoana ce calatoreste, indiferent de locatie va fi in pericol daca va fi pusa intr-o situatie periculoasa si nu are incheiata o asigurare medicala de calatorie.

Ce acopera asigurarea medicala de calatorie?

Asigurarea medicala de calatorie ar trebui sa acopere costurile medicale, trasportul la o unitate medicala, si sa plateasca anumite costuri nerambursabile ce pot aparea din cazua unei excursii intrerupte si perderi financiare aferente.

Cat costa o asigurare medicala de calatorie?

Costul unei asigurari medicale de calatorie depinde de la un asigurator la altul si de politica lor. De obicei o asigurare medicala de calatorie costa aproximativ 12 procente din costul vacantei/calatoriei dumneavoastra.

Afla mai multe despre asigurarile medicale de calatorie vizitand pagina de Wkipedia si amintiti-va sa incheiati o asigurare medicala de calatorie inainte de orice vacanta/calatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.