Gigi Becali atac la adresa Vioricai Dancila

Atacul sexist al lui Gigi Becali la adresa Vioricai Dancila nu va ramane nepedepsit. Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii ( CNCD), Csaba Asztalos a reactionat in cursul zilei de ieri si a transmis ca Gigi Becali va plati pentru acele afirmatii.

   Ce se va intampla cu Gigi Becali?

Ei bine, acesta risca sa primeasca o amenda pentru cele spuse. Pe langa clasicul avertisment, Gigi Becali va primi o amenda incepand de la 1.000 lei la 30.000 de lei deorece la mijloc este discriminarea unei persoane fizice.

Sanctiunea de discriminarea unui grup si a unei comunitati este de la 2.000 lei la 100.000 de lei.

Gigi Becali a declarat ca nu poate vota un presedinte femeie ”Eu nu votez, eu n-am voie să votez. Păi ce să votez? Femeie? Am luat-o razna cu toţii? Mergem pe mirişte? Că face confruntare, domnule, cu Iohannis. Păi de ce eşti bărbat? Cum să faci confruntare cu o femeie? Ce idei poate să aibă o femeie?

Eu spun ce spune Sfânta Scriptură, Hristos şi Sfântul Apostol Pavel. Femeia în funcţie de preşedinte nu are cum sa fie”.

Csaba Asztalos a reactionat la cele spune de Gigi Becali ”O să pun în discuția colegiului director oportunitatea unei autosesizări. Legat de declarație, mi-aduc aminte de Steinhardt în ‘Jurnalul fericirii’, care spunea că nu înțelege acei oameni care confundă religia cu prostia.

Este adevărat că nu este la prima abatere (n.a. – Gigi Becali) și eu cred că societatea trebuie să reacționeze în primul rând și să ia poziție față de astfel de declarații. Nu este adevărat ce spune domnul Becali. Cu siguranță, se va lua în calcul faptul că domnul Becali nu este la prima declarație de acest fel.

Până la urmă, eu nu am înțeles de ce domnul Becali a făcut astfel de declarație, pentru că dumnealui nu are dreptul la vot. Are o interdicție, de la condamnarea penală”. Pentru mai multe stiri sportive va invit sa accesati https://stirisportive.ro/fotbal-extern/europa-league/ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.