Trebuie să vă inspiraţi, dar alegeţi o invitaţie de nuntă personalizată

Candelabru 4

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Lumea ar fi mai tristă dacă nu ne-am putea lăsa amprenta în ea. Ştim că vă lăsaţi inspiraţi de evenimentele la care mergeţi. Ce mai ştim e şi că nu vă doriţi un eveniment copy-paste şi că aveţi nevoie de detalii unice, speciale. Puteţi începe această călătorie a unicităţii şi stilului încă de la alegerea invitaţiilor de nuntă. Apoi, tot aşa, continuând cu meniuri, numere de masă, plicuri pentru bani şi mărturii. Şi vestea bună e că toate acestea pot fi personalizate după bunul plac.

Rochiile de mireasă făcute la comandă, costumul mirelui atent ales, tematica evenimentului, toate acestea merită să fie completate într-un model special de papetăria pentru nuntă. O invitaţie de nuntă realizată din materiale de o calitate înaltă, dar personalizată după bunul plac este ideală.

Vă place modelul, dar nu vă oferă satisfacţie culoarea? O putem modifica după cerinţele dumneavoastră. Lucrul acesta este valabil şi în cazul accesoriilor, aici vorbind de la panglici până la ştrasuri sau alte elemente speciale. E firesc să vă inspiraţi şi de la alte modele de invitaţii, iar în acest sens putem încadra o grafică cel puţin similară în modelul de bază ales de dumneavoastră.

Cn1 personalizat 2

Textul ales, fontul pentru acesta sau inclusiv culorile pentru evidenţierea numelor şi datelor sunt detalii ce pot fi ajustate, modificate sau înlocuite la cerere. La urma urmei un vis pentru care aţi investit atâta timp, emoţie şi chiar bani merită să aibă parte de cel mai bun tratament.

Accesoriile de papetărie customizate, personalizate, pentru a oferi un farmec aparte evenimentului sunt de nelipsit. Mărturiile tip carte sau tip semn de carte cu acelaşi model grafic regăsit pe invitaţie sunt deosebite. Cu siguranţă acestea vor fi păstrate de invitaţii dumneavoastră, asta şi pentru că nu ocupă prea mult loc şi sunt foarte utile. Culorile, modul de aşezare a detaliilor în pagină sau tipul de material utilizat sunt detalii ce ţin de preferinţele dumneavoastră şi vor fi realizate întocmai conform acestora.

Ne dorim ca evenimentul dumneavoastră să fie o adevărată experienţă pentru toţi cei dragi. De aceea vă oferim din timpul nostru şi pentru a vă pune la dispoziţie consultanţă gratuită şi constantă pe toată durata colaborării. Împreună putem crea ceva nemaivăzut, spectaculos şi unic, altfel de invitaţii, întocmai pentru evenimentul pregătit cu emoţie de atâta timp.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.