Unde pot vedea Look TV si Transilvania Look live pe net?

Unde pot vedea Look TV si Transilvania Look live pe net? Aceasta e intrebarea pe care multi dintre microbisti si-o pun, dupa ce UPC a achizitionat pachetul majoritar de TV si din anul 2014 pana in 2019, va transmite toate meciurile din Liga 1, pe posturile sale, Look Tv si Look Plus (fostul Transilvania Plus).

Unde pot vedea Look Tv online?

Look Live.ro este noul site unde poti vedea gratuit, fara a plati ceva, toate transmisiunile de pe cele 2 canale TV, Look TV si Look Plus.

Prima etapa din Liga 1 a fost una surprinzatoare, incepand cu un meci foarte tare, un derby de traditie in fotbalul romanesc, Rapid Bucuresti – Steaua Bucuresti. Se anunta un campionat incendiar cu foarte multe goluri si cu candidati importanti la titlu.

Se poate sa vad gratuit postul Transilvania Look (noul Look Plus)?

Cu site-ul Look Live.ro, poti vedea meciurile de pe postul Look Plus Tv online in format HD, la cea mai buna claritate. Site-ul Look Live le pune la dispozitie fanilor cele mai bune transmisii si comentatori de clasa la meciurile din Liga 1.

Gratuit, meciurile din Liga 1 sunt acum live pe net, chiar daca esti abonat RCS&RDS. Dupa aceasta schimbare majoritatea celor care aveau abonament la RCS & RDS nu mai pot viziona meciurile din Liga 1 si de aceea majoritatea acestora cauta pe net un site unde sa vada meciurile din Liga 1.

Click pe linkul http://www.look-live.ro/look-plus-tv/ pentru a vedea live meciurile de pe Look PLUS Tv puse la dispozitie de site-ul www.look.live.ro. Cea mai buna metoda de a vedea meciurile pe www.look-live.ro este sa urmati instructiunile pe care administratorii acesteia vi le pun la dispozitie.

Meciurile din Liga 1 sunt live pe Look TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.