Solutii moderne pentru aplicarea unui masaj eficient – Masa de masaj portabila

Nimeni nu mai are vreo indoiala in privinta beneficiilor pe care le aduce un masaj executat profesionist si in care maseurul utilizeaza ca suport de lucru o masa de masaj portabila de calitate. Aceste doua elemente, profesionalismul masajului prestat si calitatea suportului pe care se realizeaza terapia, sunt indisolubile pentru ca fiecare dintre ele contribuie la rezultatul pe care orice persoana il asteapta de pe urma unui masaj.

Variantele in care puteti primi un masaj se impart in doua categorii. Este vorba in primul rand de cabinetele specializate care ofera clientilor aceasta terapie cu ajutorul personalului instruit si atestat din domeniu si desigur varianta cea mai convenabila pentru oricare dintre doritori, masajul la domiciliu. In ambele situatii dotarea materiala este esentiala si, asa cum aminteam, contribuie la rezultatele care se obtin in urma sedintelor de masaj.

De regula dotarea cabinetelor care ofera servicii in domeniu folosesc una sau mai multe mese pentru masaj care sunt de tip stationar. Aceste mese sunt agreate pentru faptul ca vor fi utilizate numai in cadrul cabinetului si in acelasi timp sunt in asa fel proiectate incat sa poata permite orice tip de masaj si desigur sa poata sustine o greutate corporala a clientului ce poate fi mai mare decat cea obisnuita.

Pentru varianta in care maseurul este solicitat pentru o sedinta la domiciliu acesta are la dispozitie varianta de a utiliza o masa de masaj portabila ce va putea permite aplicarea multor tehnici pentru masaj, chiar daca aceasta este cu mult mai usoara decat cea fixa gasita in cabinetul specializat. Avantajul este usor de retinut in aceasta situatie pentru ca exista clienti care nu se pot deplasa la cabinet din lipsa de timp, sau care au nevoie de masaje de recuperare necesare si recomandate in urma unor accidente suferite.

Fara o masa de masaj portabila beneficiile care rezulta de pe urma sedintelor de masaj nu ar putea fi la fel de bune ca atunci cand masajul ar fi executat in conditii improprii avand ca suport un pat, sau chiar un scaun. O masa de masaj portabila profesionala, chiar daca doar pare mai fragila, este fara indoiala sigura varianta acceptata in tehnica masajului, iar dumneavoastra ca si clienti nu trebuie sa acceptati o alta varianta din partea tehnicianului maseur.

Indiferent de situatie, fie ca veti chema un maseur profesionist la domiciliu, fie ca veti merge personal la mai multe sedinte de masaj in incinta unui cabinet, puteti sa observati cu usurinta o masa de masaj care este produsa si are calitatile incontestabila ale brand-ului Theia Massage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.