Asigurarea RCA online

Asigurarile RCA pot fi incheiate online mult mai usor de orice sofer si in modul acesta sa nu mai fie greu pentru cineva sa beneficieze de acoperirea pe care acest tip de polite este in masura sa o confere pentru persoanele si autoturismele asigurate.

Modul prin care o asigurare RCA va putea fi comandata este unul foarte simplu.  Intri pe un site de asigurare online, alegi oferta cea mai potrivita si apoi dai comanda online, urmand ca apoi sa astepti pana cand aceasta iti va fi livrata la domiciliu, in cele mai bune conditii. Asa se intampla si in cadrul website-ului www.RcaIeftina.net, pasii prin care soferii vor putea obtine un RCA ieftin fiind urmatorii:

  • introducerea principalelor date de asigurare in cadrul unui formular de asigurare. Datele necesare sunt: CNP, numarul de inmatriculare al autoturismului precum si seria acestuia de sasiu.
  • va fi afisata o lista ci preturile pe care fiecare dintre marile companii de asigurare o pracitca pentru ofertele RCA si soferul o va putea alege in modul acesta pe aceea pe care o considera cea mai avantajoasa.
  • completarea formularului cu principalele informatii ce vor ajuta la livrarea politei: locatia, data precum si ora la care aceasta asigurare va fi livrata la domiciliul clientului.

Detaliile ce tin de plata asigurarii RCA vor fi stabilite de client in functie de metoda de plata pe care acesta o considera cea mai usoara pentru el. Va putea fi aleasa fie plata online, direct cu cardul, fie plata asigurarii in momentul in care aceasta va fi livrata la domiciliul clientului sau plata prin transfer bancar.

In modul acesta, incheierea unei oferte de asigurare va fi cu mult mai simpla si va aduce un plus de avantaje oricarui sofer si trebui amintit si faptul ca o asigurare RCA achizitionata din mediul online va fi aceea care le-ar putea aduce soferilor oferte cu reduceri importante. Multi dintre brokerii online de asigurare le ofera soferilor posibilitatea de a beneficia de reduceri cuprinse intre 5 si 15 % ceea ce reprezinta cu siguranta unul dintre cele mai mari avantaje pentru fiecare client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.