Cum alegem un fotograf de botez

Se apropie ziua crestinarii celui mic si parintii sunt prinsi in organizarea botezului. Totul trebuie organizat din timp si cele mai mici detalii trebuie gandite pentru ca la acest eveniment totul sa fie perfect. Un aspect foarte important este si alegerea unui fotograf botez cu experienta care sa surprinda cele mai importante momente din ziua botezului.

Botezul copilului este un eveniment unic in viata, atat in viata lui cat si a Dvs ca parinti, amintirea trebuie pastrata peste ani, iar acest lucru este posibil doar prin fotografii.

Daca nu aveti deja un fotograf cu care ati mai colaborat va trebui sa cautati unul, de preferat din timp ca sa fiti siguri ca este disponibil in ziua botezului. Cu siguranta o sa gasiti multe oferte, tineti cont de faptul ca nu orice fotograf poate realiza fotografii de botez reusite, va trebui sa alegeti un fotograf cu experienta.

Botezul ca si eveniment implica multa emotie, fotograful trebuie sa fie foarte atent sa surprinda toate etapele botezului si starile celui mic, cu plans, ras, motaiala, etc.

Un fotograf de botez trebuie sa tina cont de toate aceste aspecte dar si de cerintele voastre, astfel ca la final sa surprinda cele mai importante momente din ziua botezului, desigur fara a neglija restul familiei si invitatii.

Un fotograf profesionist va reusi sa surprinda cele mai frumoase trairi din ziua botezului, fotografii amatori nu vor reusi sa va ofere un material de calitate.

Cum alegem fotograful?

Alegerea fotografului porneste in primul rand de la recomandari si portofoliul pe care il detine, prin asta se vede experienta sa in aceasta meserie. La portofoliu nu va lasati impresionati de numarul mare de fotografii pe care unii il ofera ca sa ai de unde alege, este gresit, mai bine mai putine fotografii dar de calitate.

Un fotograf cu experienta va stii intodeauna cum sa surprinda prin fotografiiile sale imagini bine incadrate, cu lumina si compozitie perfecta.

Alegeti mai multi fotografi la care va place stilul si incepeti sa cereti oferte de pret dar verificati si daca sunt disponibili in ziua botezului. Iesiti la o cafea, asa o sa va cunoasteti mai bine si puteti discuta detaliile fata in fata. Daca va place, semnati un contract cu fotograful respectiv.

In alegerea fotografului tineti cont si de recomandarile pritenilor privind fotografi cu care au colaborat si au fost multumiti, insa urmariti-le portofoliul, gusturile pot fi diferite, important este sa va placa voua.

Acestea sunt cateva recomandari si sfaturi pentru a angaja un fotograf botez bun care sa va ofere amintiri deosebite din ziua botezului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.