Materialele de constructii Slatina

Traim intr-o perioada a progresului, a dezvoltarii si a stiintei, iar acest lucru se face simtit in fiecare zi a vietii noastre. Tot ce stim astazi este rezultatul multor ani de cercetare, chiar si atunci cand vine vorba despre constructii.

Constructiile au evoluat enorm. Daca inainte oamenii locuiau in casute umile de pamant, acoperite cu trestie sau alte materiale, astazi, domeniul constructiilor a cunoscut o dezvoltare accentuata. Materialele de constructii clasice au fost inlocuite in mare parte cu materiale noi, cu performante tehnico-economice superioare, axistand noi standarde de calitate in ceea ce priveste materialele de constructii.

O categorie importanta din gama materialelor de constructii o reprezinta mortarele pentru zidarie, amestecuri realizate din unul sau mai multi lianti, aditivi si apa, utilizate pentru legarea elementelor de zidarie, rostuire, sau repararea defectelor din zidariile existente. Durabilitatea mortarelor se apreciaza prin rezistenta la inghet-dezghet , factor de care trebuie tinut cont neaparat atunci cand realizam o constructie. Mortarele de folosesc de obicei pentru realizarea peretilor exteriori,a stalpilor sau peretilor despartitori.

Atunci cand alegem mortarul pentru zidarie trebuie sa tinem cont de conditiile de executie si de expunere a elementelor de zidarie, mai exact de temperatura si umiditate. Prevenirea efectelor distrugatoare ale naturii se face prin tratamente de impermeabilizare, acoperiri hidroizolatoare, straturi subtiri de tencuiala, termoizolatii sau hidroizolatii.
Toate aceste materiale se gasesc in magazine de profil. Intr-un magazin de profil gasesti o gama larga de materiale de constructii, de unde poti alege ce ti se potriveste si ce ai nevoie pentru casa ta. Magazinul este importator si distribuitor de materiale de constructii in Slatina. Aici se comercializeaza toate materialele necesare construirii unui imobil, reabilitarii acestuia sau redecorarii.

Gasesti caramida, BCA, sisteme de acoperisuri, ciment, mortare, materiale pentru finisari , gleturi, tinci, polistiren, placi gips-carton, termoizolatii si hidroizolatii, adezivi pentru izolatii, profile din tabla si accesorii, scule si unelte dar si materiale pentru amenajari interioare, gresie, faianta, obiecte sanitare, mobila si chiar decoratiuni. In plus, magazinul ofera transport gratuit pentru materialele grele si oefra posibilitatea returnarii surplusului de materiale achizitionate.

Daca vreti sa va convingeti, ne puteti vizita in showroom, in magzine sau online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.