Betonul in amenajarea gradinii

Pavajele din beton ne ofera o multitudine  de solutii de decorare personalizate si variate prin culoare, forma si tipuri de suprafete disponibile. Aceste pavaje pun in evidenta spatiul exteriora. Betonul este un preparat veritabil si este cel mai folosit produs in constructii la nivel universal. Fapt ce se datoreaza pe de o parte naturaletii sale, dar si rezistentei remarcabile de care acesta da dovada de fiecare data.

Putem astfel sa observam chiar si in zilele nostre Pantheonul din Roma, construit din beton in urma cu 2000 de ani.

Betonul inseamna de fapt un amestec inteligent din var, ciment si apa, iar  in functie de produsul final dorit, se adauga si alte agregate, cum ar fi nisip sau pietris.

In procesul de fabrictie al produselor se adauga pentru orice sortiment in parte aditivi, care sa mareasca puterea de rezistenta al pavajului, si pigmenti de culoare, care da suprafetei cu pavele un plus de expresivitate.

Compozitia betonului este din materiale naturale, are o dilatare redusa la temperaturi mari si se contracta aproape insesizabil la ger.

Deasemenea, la scurgerea timpului, pavelele din beton isi formeaza patina, fapt ce le confera o atmosfera mai prietenoasa, dar si autentica, precum si senzatia ca betonul traieste.

Deasemenea, pavelele din beton sunt un material ecologic, compatibil cu natura atat pe durata  productiei cat si a utilizarii sale, si poate fi in totalitate reciclat.

Olimpiada Prod produce si comercializeaza pavele, pavaje, garduri si borduri la cele mai bune preturi. Ne gasiti la adresa  Str. Fortului Nr. 31, Ilfov, Chitila-Rudeni Bucuresti Sector 6.

2 thoughts on “Betonul in amenajarea gradinii

  1. Rog autorul sa acorde mai multa atentie corecturii textului pe care il publica, iar daca exista putin timp si studiului gramaticii si sintaxei limbii romane.
    Faptul ca aveti posiblitatea gratuita de a posta un text, nu trebuie sa va reduca cu nimic respectul pe care il oferiti cititorilor interesati de produsele site-ului pe care il promovati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.