Beneficiile unui sistem de rulouri exterioare

Va invitam sa descoperiti solutiile inovatoare de rulouri exterioare Expert Design, atractive, eficiente impotriva efractiei si oferind protectie termica si solara pentru case, spatii comerciale si de birouri sau spatii industriale. Sistemele noastre de rulouri exterioare antiefractie reprezinta combinatia suprema de stil si functionalitate.

Sistemele de rulouri exterioare au fost utilizate pe scara larga in Europa de mai bine de cateva decenii si sunt din ce in ce mai cerute pe piata romaneasca. Montate la suprafetele de geam sau chiar si usi, acestea va ofera numeroase beneficii:

–          Acestea previn si descurajeaza vadalismul si patrunderea prin efractie si reduc costurile de asigurare a locuintei sau afacerii dvs.

–          Va ofera economii substantiale la factura de energie deorece sursele de incalzire sau aparatele de aer conditionat vor fi utilizate mai putin. Sistemele de rulouri exterioare actioneaza ca o bariera termica intre climatul extern si mentinerea unei temperaturi optime in interior;

–          Controleaza luminozitatea in interiorul camerelor si diminueaza daunele produse de razele utraviolete ce patrund prin spatiul deschis;

–          Zgomotul exterior este redus considerabil prin montarea unui sistem de rulouri exterioare. Va ofera un mediu excelent pentru odihna in timpul zilei pentru cei care o doresc.

–          Elimina inesteticile grilaje din fier forjat care dau aspectul unei inchisori, protejand geamul de obiecte zburatoare precum mingii, grindina si crengi de copaci;

–          Elimina accesorizarea suplimentare cu jaluzele interioare sau draperii scumpe.

Sistmele de rulouri exterioare sunt aplicabile oricarui spatiu construit, fie ca este vorba de o constuctie deja existenta sau un spatiu nou amenajat. Acestea sunt usor de controlat, fie printr-o actionare manuala, fie prin actionare automata cu telecomutator sau telecomanda.

Toate sistemele de rulouri exterioare se produc pe comanda in functie de necesitatile fiecarui client, de preferintele si nevoile acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.