Ferestrele termopan – fabricare, intretinere si reciclare

Ferestrele termopan au la baza o carcasa care inconjoara un geam dublu si au o mare varietate de benefici de oferit. In primul rand putem spune ca sunt fabricate din vinil durabil, astfel sunt facute sa reziste testelor vremii fara a rugini si fara a le revopsi in fiecare sezon pentru a arata bine. In al doilea rand, eleganta acestor produse nu poate fi negata. Pe langa toate acestea, ferestrele termopan izoleaza casa din punct de vedere fonic, termic si ofera o siguranta mult mai mare fata de predecesorii lor.

Ferestrele termopan necesita un minim de intretinere tot ce trebuie facut este sa le cureti cu apa si sapun din cand in cand. In afara de asta ar mai trebui la o anumita perioada de timp sa ungi balamalele si manerele. Un efort foarte mic pentru perioada lunga de timp in care un asemenea produs poate rezista. Ferestrele termopan nu ruginesc, au rezistenta anti-microbiana si nu in ultimul rand, arata foarte bine, completand in mod ideal stilul arhitectonic al oricarei case.

Daca pe de o parte pretul este destul de ridicat, pe de alta parte acesta se va amortiza in doar sase luni, in care veti vedea ca factura de la caldura va scadea in mod notabil.

Un alt avantaj ar fi acela ca ferestrele termopan se pot deschide atat pe verticala, cat si pe orizontala, pot fi lasate deschise, inchise sau doar rabatate.

Modelele acestor produse sunt nenumarate si exista cate un model pentru fiecare gust sau buzunar.

Daca aceste motive prezentate pana acum nu te-au convins sa alegi ferestre termopan, atunci trebuie sa stii ca acestea sunt si reciclabile. Spre deosebire de ferestrele din lemn pentru care sunt defrisate padurile, ferestrele termopan, care au o viata mai lunga, deci nu trebuie inlocuite atat de des, sunt si construite din material suta la suta reciclabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.