Cele mai populare tipuri de pariuri pe fotbal

Fotbalul este regele sporturilor și cu siguranță acest lucru este valabil și când vorbim de pariuri. Pentru a paria pe acest sport ai nevoie de analize puternice asupra meciurilor și a jucătorilor și o strategie bine pusă la punct.

De departe cel mai preferat dintre aceste tipuri de pariuri explicate este din fotbal pariul 1×2. Acest pariu se referă, evident, la mizarea pe echipa care va câștiga pentru că acesta este și scopul unui meci de fotbal. Fiecare echipă vrea să câștige.

Cu toate că este cel mai preferat tip de pariu, acesta îți poate aduce probleme în anumite situații. De exemplu, dacă vrei să pariezi pe un meci foarte echilibrat vei întâmpina obstacole în alegerea unuia dintre cele 3 rezultate, cel de a câștiga gazda, de a câștiga oaspetele sau de a fi remiză, deci ai o șansă din trei să nimerești rezultatul. Altă problemă care apare la acest tip de pariu este și la pronosticuri pariuri deoarece atunci când mizezi pe favorită, vei avea o cotă foarte mică care nu își va aduce aproape deloc profit.

Varianta 1×2

O variantă foarte bună pentru pariurile 1×2 sunt pariurile cu șansă dublă și cele draw no bet. Pariurile draw no bet îți oferă posibilitatea de a paria pe câștigul unei echipe eliminând din ecuație varianta de remiză. În cazul unei remize ți se va returna pariul. Cel mai sigur pariu din cele 3 variante prezentate este pariul cu șansă dublă.

Acest tip de pariu îți dă posibilitatea de a paria pe două variante de rezultat final al meciului din cele 3. De exemplu, poţi paria pe echipa favorită și pe remiză sau pe echipa adversă și remiză. Cotele vor fi mai mici dar șansele de câștig sunt cu siguranță mai mari.

Handicapuri asiatice și europene

Handicapurile asiatice și cele europene sunt opțiuni de pariere foarte apreciate în lumea pariurilor. Handicapurile asiatice îți oferă posibilitatea de a paria pe diferența cu care va câștiga echipa aleasă în fața adversarilor. Deci dacă vrei să mizezi pe favorită dar pariul 1×2 îți oferă o cotă mică atunci poți plusa alegând la câte goluri diferență va câștiga echipa folosind pariul pe handicap asiatic și vei obține o cotă mai mare.

Handicapurile europene sunt la fel ca cele asiatice doar că aici dezavantajul sau avantajul pe care mizezi trebuie să fie de valori întregi, iar aici nu ai varianta de rambursare totală sau parțială a mizei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.