Cumpara masina preferata la un pret imbatabil, din Germania. Ai incredere doar in specialisti

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

In general, vanzarile de autoturisme noi a scazut in ultima vreme, deoarece piata ce se adreseaza auto rulate Germania castiga teren din mai multe considerente. Potrivit unui studiu recent, in anul 2018-2019 au fost vandute mai putine masini noi, pe cand cele second hand s-au vandut intr-o proportie mai mare.

Expertii pretind ca in circumstantele actuale, stiind ca economia are de suferit, clientii si-ar putea indrepta atentia mai degraba catre o piata de masini rulate si unul dintre motivele acestora ar fi ca, in acest mod, pot schimba masina frecvent la un pret mult mai bun, decat daca ar opta pentru o masina noua.

Care este motivul pentru care clientii prefera un autoturism rulat?

Daca ai luat hotararea de a investi intr-un autoturism, cu siguranta te gandesti la un model nou, o masina cu un design atragator dar care sa-ti ofere si siguranta, pentru ca experienta sofatului sa reprezinte o reala placere.

Desi ai crede ca doar o masina noua poate fi cea mai buna alegere, trebuie sa stii ca foarte multi dintre clienti se orienteaza catre auto rulate Germania, deoarece in acest mod pot profita de o intreaga serie de avantaje.

Spre exemplu, multi dintre cumparatorii care au facut deja aceasta alegere sustin ca prefera o masina ce a mai fost detinuta de altcineva anterior, deoarece prezinta un raport calitate-pret incredibil, iar acesta este principalul motiv pentru care opteaza pentru aceasta varianta.

Un alt aspect important este legat strict de economia fiecarei tari in parte. Spre exemplu, potrivit unui studio, in tarile in curs de dezvoltare, 1 din 3 persoane prefera sa achizitioneze o masina rulata, de aici rezulta ca doar o singura persoana prefera sau isi permit o masina noua.

Insa, chiar si daca iti permiti o masina ce tocmai a fost scoasa din fabrica, poate ca nu-ti doresti sa investesti o suma atat de mare, deoarece fiecare lucru cumparat se depreciaza de la o zi la alta, asta intamplandu-se si in cazul autoturismelor.

Asa ca, acesta este un bun motiv pentru care sa te orientezi catre auto rulate Germania, deoarece sunt clienti care isi doresc sa-si schimbe masina in fiecare an, astfel incat daca iti place in mod deosebit un anumit model, insa daca acesta are, spre exemplu, o vechime de un an, ai garantia ca acea masina functioneaza perfect, iar tu vei plati cu 15-30% mai putin din pretul pe care il avea initial. Nu e o buna afacere?

In schimb, daca ne referim la masinile cu o vechime de 10 ani, ajung sa aiba un pret de 5-6 ori mai mic, comparativ cu pretul initial, iar tu daca vei alege sa colaborezi cu un specialist, vei primi garantia faptului ca masina este in perfecta stare de functionare.

Alege sa colaborezi cu o echipa de profesionisti

Fiecare client merita sa aiba masini second Germania perfecte, exact cele pe care si le doresc, in perfecta stare, care sa se incadreze in standarde superioare atat in ceea ce priveste partea tehnica, cat si cea estetica.

Este timpul sa colaborezi cu specialistii!

Profestionistii de la auto-leasing.ro, au o experienta de peste 10 ani, astfel incat inteleg preferintele si nevoile fiecarui client in parte si, totodata, ofera consiliere pentru ca tu sa iei cea mai buna alegere pentru tine.

Nu mai ezita si intra in posesia masinii perfecte!

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.