Renunta la telefonul mobil, cat esti la volan!

autodrop - navigatii auto aftermarket

Distribuie cunoscutilor tai!

Renunta la telefonul mobil, cat esti la volan!, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Si afla ce alte solutii pentru nevoile de comunicare si navigatie exista azi

Din 2019, Codul Rutier din tara noastra a elaborat noi amenzi pentru descurajarea utilizarii telefonului mobil de catre conducatorii auto. Si nu este vorba doar de vorbitul la telefon, dupa cum stiam deja mare parte dintre noi! Autoritatile romane au decis, in vara anului trecut, ca persoanele care se folosesc de telefon / alte aparate electronice care pot face inregistrari foto ori video sa primeaza amenzi a caror valoare poate sa depaseasca 1000 de lei. Ordonanta Guvernului a explicat in mod clar ca soferii nu au voie nici sa vorbeasca la telefon, nici sa il tina in mana si nici sa il foloseasca in ORICE MOD.

Fara live-uri pe social media, filmari, mesaje sau navigatii

Asadar, nicio glisare de ecran, nicio apasare de buton! Singura solutie? Pentru convorbirile telefonice, doar castile handsfree sau sistemele “maini libere” oferite de multimedia masinii. Pentru GPS, solutiile difera – fie folosim navigatiile auto cu care masina ne este dotata, din fabrica, fie cumparam si montam o navigatie aftermarket.

Merita riscul o amenda de la 1300 la 2900 lei, sanctionarea cu pana la 20 de puncte sau suspendarea permisului? Noi credem ca nu! Tocmai ce aceea, pentru a sofa in siguranta, a nu te pune pe tine in pericol (ori pe cei din autoturism), pentru a nu cauza accidente cu daune sau chiar pierderi de vieti omenesti, am gasit un raspuns ce iti da putin de gandit…si mult de castigat!

GPS-ul auto, prin navigatiile aftermarket cu Android – cinci beneficii majore

  1. Economisesti bateria telefonului

Scapa de grija incarcarii si pastreaza acumulatorul smartphone-ului pentru lucrurile cu adevarat importante, dupa ce stationezi in siguranta. O navigatie dedicata (precum cele de la Autodrop.ro) nu ramane niciodata fara baterie!

  1. Ai o vizibilitate mai buna

Nu te mai chinui cu ecranul mic al telefonului, cautand stradute, indicatii si sagetute. Noile sisteme multimedia de azi, pentru masini, iti ofera 10 inchi “curati”, la o rezolutie si un contrast excelent.

  1. Ai toate aplicatiile necesare

Crezi ca smartphoneul tau este standardul suprem cand este vorba de utilitate? Nicio problema! Gratie sistemului de operare Android, poti avea toate aplicatiile de pe telefon si pe navigatie – de la muzica, video, pana la navigatie (evident!).

  1. Pui siguranta pe primul loc

Nu pierde timp sau energie folosind un telefon, in mana. Treci pe ecranul digital, tactil, al navigatiei tale!

  1. Oglindire perfecta

Daca totusi nu esti inca pregatit sa te desparti de telefonul, nici nu trebuie sa o faci! Activeaza functia de mirroring si “transferi” ecranul smartphone-ului pe display-ul navigatiei. Simplu, rapid, sigur… si atentie: poate produce …dependenta!

Acestea ar fi (fara sa intram in detalii tehnice) cateva din motivele pentru care ar trebui sa investim cat de curand intr-un astfel de sistem multimedia. Avem… doar de castigat!

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.