Care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre serviciul de inchirieri auto?

Unul dintre cele mai moderne servicii, la care poti apela in momentul in care masina ta se defecteaza este cel de inchirieri auto! Este vorba despre o alternativa excelenta, pe care o poti folosi atunci cand autoturismul tau personal trebuie sa stea in service o perioada mai indelungata si nu vrei sa folosesti intre timp mijloacele de transport in comun.

Mai mult, serviciul de inchiriere Logan Bucuresti iti permite sa pleci in concediu fara sa-ti faci griji in privinta asigurarii sau a reviziilor tehnice, pentru ca toate masinile din flota auto sunt extrem de bine intretinute!

Cum poti face o rezervare pentru inchiriere Logan Bucuresti?

Telefonic, online, direct pe site-ul firmei care se ocupa de inchirieri sau prin trimiterea unui e-mail in care sa mentionezi masina de care ai nevoie si pentru cat timp: acestea sunt principalele modalitati prin care iti poti rezerva un autoturism! Fiecare dintre aceste variante este rapida si usoara.

De exemplu, iti poti face o rezervare in pauza de la serviciu, urmand ca apoi sa poti ridica masina dorita din locul pe care il stabilesti cu reprezentantii firmei de inchirieri!

Ce documente iti sunt necesare?

In ceea ce priveste documentele de care ai nevoie pentru a obtine un autoturism de inchiriat, ele sunt: actul de identitate sau pasaportul, respectiv permisul de conducere. Asigura-te ca aceste acte sunt valabile, inainte de a contacta o firma de inchirieri auto, pentru a nu intampina dificultati.

Perioada de inchiriere

De o masina inchiriata te poti bucura intre cateva zile si cateva saptamani, in functie de cum ai nevoie de ea! In acelasi timp, trebuie sa stii ca poti prelungi perioada de inchiriere, daca la un moment dat iti dai seama ca autoturismul iti este necesar mai mult timp decat ai preconizat la inceput.

Trebuie sa returnezi masina cu plinul facut

In momentul in care preiei un autoturism, il primesti cu plinul facut, pentru a putea pleca imediat la drum. Ulterior, insa, trebuie sa il returnezi la fel, asa ca ai grija sa completezi rezervorul cu cantitatea de benzina sau motorina pe care ai folosit-o.

De unde poti lua masina?

Discuta acest detaliu cu reprezentantii firmei de inchirieri. Puteti stabili de comun acord un loc din care sa preiei autoturismul, astfel incat sa iti fie cat mai usor! La fel poti proceda si in privinta locului in care sa returnezi masina.

Autoturisme foarte bine intretinute

Foarte important este sa iei in considerare si faptul ca masinile pe care le poti inchiria sunt extrem de bine intretinute, au reviziile la zi si sunt perfecte atat pentru drumuri lungi, cat si pentru drumuri scurte. Asta inseamna ca nu trebuie sa mai petreci timp la service si nici sa-ti faci griji din cauza asigurarilor, pentru ca ele sunt deja achitate.

Te bucuri de confortul pe care il meriti

Atunci cand apelezi la masini inchiriere, este mult mai usor sa te bucuri de concedii, indiferent daca pleci la drum impreuna cu perechea ta sau cu prietenii. De ce? Este confortabil sa poti porni de acasa oricand iti doresti, sa vizitezi locuri interesante, in care altfel n-ai fi ajuns cu trenul sau cu autocarul si sa iti gestionezi timpul dupa bunul plac!

Caroutis.com iti ofera posibilitatea de a te bucura de experienta sofatului la volanul unei masini care sa te reprezinte si care sa iti asigure confortul pe care ti-l doresti!

 

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.