Noua DS 4 va fi prezentata pe 3 februarie 2021

Iata una din marile vedete ale anului 2021, alaturi de verisoara sa, Peugeot 308. Iar noua DS4 va fi dezvaluita in curand, pe 3 februarie. Cu aproape 2 ani de absenta, masina compacta sic DS 4 este gata sa revina in forta. La fel ca si verisoara sa, Peugeot 308 DS 4 este unul din cele mai asteptate modele ale anului. Si semneaza revenirea masinii DS pe segmentul berlinelor compacte. Un segment foarte popular de altfel, in ciuda masinilor SUV din ce in ce mai populare.

Ce trebuie sa stii despre DS 4

Despre masina DS 4 din 2021 se stie ca are o semnatura luminoasa importanta, deoarece responsabil cu designul marcii este Thierry Metroz, cel care a partajat un video pe contul sau de Instagram in decembrie. Farurile din fata cu LED vor fi constituite din 3 parti. Vor fi incadrate de 2 elemente mari care formeaza doua litere L, si ele tot cu Leduri. Aceasta berlina compacta se va baza pe o evolutie a platformei EMP-2. de aceasta platforma vor profita si Opel Astra sau Peugeot 308.

Va putea primi astfel o varianta hibrida reincarcabila, chiar daca inca nu se stie ce putere va avea sau daca va avea mai multe variante. In schimb, nu este prevazuta o versiune 100% electrica. Zvonurile lasa sa se creasa insa ca va avea un motor de 4 cilindri si de 180 de ch. Acesta va fi combinat cu un motor electric de 11ch integrat unei cutii de viteza EAT8 pentru o putere totala de 225 ch.

Tehnologia va fi si ea la ea acasa aici, mai ales cu suspensia predictiva Active Scan. Se pare ca aceasta masina se indeparteaza de standardele Citroen C4 cu care impartea o multime de componente. Va avea o silueta atletica si eficienta si noi piese din material compozit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.