Sfaturi pentru un antrenament reusit

In cazul in care te pregatesti pentru o competitie, cel mai mic detaliu te poate conduce spre victorie, insa in egala masura te poate face sa pierzi multe. Drept urmare, urmeaza aceste sfaturi pentru competitii de bodybuilding de succes.

Planifica si pregateste masa. Trebuie sa iti pregatesti toate mesele cu cea mai mare grija la inceput de fiecare saptamana. Acest lucru te poate ajuta sa castigi timp si energie. Sa nu fii nevoit sa te gandesti la masa zi de zi te scuteste de stres, te poti antrena mai mult.

Antreneaza-ti pozitia. Pozitia face diferenta intre intre tine si un alt competitor, cu masa musculara identica. Poti avea cel mai frumos si mai sculptat corp din lume daca nu stii cum stai, poti spune Adio primului loc. Ar trebui sa te antrenezi in ceea ce priveste pozitia minim 15 minute pe zi pentru o competitie viitoare. Trebuie sa arati ca ai incredere in tine si in propriile tale forte. Daca muschii tremura in timp ce executi pozitia atunci inseamna ca nu esti pregatit.

Odihneste-te. Masa este extrem de importanta, mai ales inainte cu cateva zile de competitie. Corpul nostru este epuizat si nu reuseste sa se recupereze asa cum trebuie, ii va lua mai mult decat in mod normal. Ceea ce inseamna ca trebuie sa te asiguri de faptul ca te odihnesti suficient pentru ca organismul si corpul tau sa se poata recupera asa cum trebuie. Prin intermediul unei recuperari potrivite vei capata mai multa energie pentru a te antrena pentru a face cardio pentru a incerca pozitii noi si pentru a arde mai multe calorii.

Sa nu te astepti la miracole. Exista numeroase tehnici de ultim minut care iti promit muschi mai mari. Adevarul este ca daca inainte cu o saptamana de competitia propriu-zisa daca faci schimbari drastice in ceea ce priveste antrenamentul sau regimul alimentar, risti sa esuezi. Daca te simti pregatit, nu ai de ce sa iti faci griji insa sa nu te astepti la miracole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.