Ganterele, greutati de fitness ideale pentru acasa

Ganterele sunt greutati esentiale in fitness si culturism, pe care le poti folosi chiar si acasa, in functie de obiectivele tale. Astfel, poti alege gantere de diferite dimensiuni si greutati, pentru dezvoltarea si tonifierea corpului sau pentru cresterea masei musculare si a fortei.

Sport-Mag, expertul tau in materie de aparate fitness si articole sportive, iti pune la dispozitie o diversitate mare de greutati de fitness, precum gantere cu diametrul mai mic sau mai mare, care cantaresc chiar si pana la 40 de kilograme. Acestea pot fi fabricate din fier sau ciment, acoperite cu un strat de vopsea rezistenta, cauciuc sau PVC.

Simplu de utilizat, aceste greutati de fitness se adapteaza foarte usor nevoilor tale. In functie de obiectivele setate iti poti antrena diferite grupe de muschi si poti opta pentru diferite tipuri de exercitii: in picioare, din sezut, culcat pe spate etc. Iata, asadar, ce greutati de fitness poti sa folosesti acasa, de la Sport-Mag:

  1. gantere-pvc-2x1kg-sportmann

    Gantere PVC 2x1kg Sportmann

Aceste greutati de fitness sunt ideale pentru antrenamentele tale de zi cu zi, pentru dezvoltarea si tonifierea musculaturii acasa. Ganterele sunt rezistente, fabricate din material PVC de inalta calitate si umplute cu ciment.

Acestea au lungimea de 181 mm si diametrul de 94 mm. Fiecare gantera cantareste 1 kg, are forma octogonala si asigura o prindere ferma care impiedica alunecarea.

  1. gantera-fier-reglabila-10kg-sportmannGantera fier reglabila 10kg Sportmann

Din categoria greutatilor de fitness cu discuri din fier, aceasta gantera este recomandata pentru dezvoltarea musculaturii spatelui, pieptului si bratelor. Bara este realizata din fier cromat si prezinta un maner cu forma ergonomica, antiderapant, care permite o prindere ferma, evitand accidentarile.

Setul contine cate doua discuri de 1.25 kg si 2.5 kg, o bara si doua sigurante. Bara are lungimea de 35 cm si diametrul de 30 mm. Avantajul acestei gantere este faptul ca e reglabila si iti permite cresterea treptata a dificultatii exercitiilor, pentru un control optim al efortului depus.

  1. gantera-cauciucata-deluxe-sportmann-40-kgGantera cauciucata DELUXE Sportmann 40 kg

Greutatile de fitness pot fi folosite inclusiv la exercitii pentru forta si masa musculara. Gantera cauciucata de 40 kg Deluxe de la Sportmann este ideala pentru cresterea masei musculare si a fortei. Aceasta poate fi folosita pentru a-ti lucra spatele, pieptul sau bratele chiar la tine acasa! Manerul este realizat din otel, are forma ergonomica si este aderent, datorita striatiilor de pe suprafata sa. Greutatile sunt acoperite cu un cauciuc rezistent, care protejeaza gantera impotriva deteriorarii si reduce zgomotul/impactul in momentul ciocnirii de podea sau diverse obiecte din casa.

Greutatile de fitness atasate la gantere sunt ideale atat pentru dezvoltarea si tonifierea musculaturii, cat si pentru cresterea masei musculare si a fortei, in mod eficient. Antrenamentul cu gantere izoleaza mult mai bine grupele musculare si recruteaza un numar mai mare de fibre, dintr-un numar mai mic de grupe. De exemplu: daca realizezi exercitii pentru piept cu gantera, este solicitat in principal doar pectoralul. Astfel, fibrele musculare din aceasta grupa implicate in miscare sunt mai numeroase.

In plus, deoarece ganterele sunt mai greu de manevrat si controlat, astfel de exercitii contribuie si la dezvoltarea capacitatii de coordonare a corpului. Printre cele mai eficiente exercitii cu gantere se numara: flexiuni, extensii, ridicari brate, ridicari umeri, impins-fata si fandari. Alege de la Sport-Mag greutatile de fitness de care ai nevoie, simplu de utilizat/depozitat, si antreneaza-te acasa, rapid si eficient!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.