Dymatize ISO 100 – pareri si administrare

Din 2013 si pana in 2017 inclusiv, Dymatize ISO 100 a primit premiul pentru cel mai bun izolat proteic. In 2017, tot acest produs a fost declarat cel mai bun supliment destinat femeilor, in cadrul concursurilor Supplement Awards, care au fost organizate de site-ul Bodybuilding.com. Aceste distinctii spun multe despre calitatea si eficienta produsului

Pareri despre Dymatize ISO 100

Unii dintre utilizatorii produsului s-au declarat incantati de rezultatele obtinute. Sportivii il folosesc fie inaintea, fie dupa antrenamentele pe care le efectueaza si se declara satisfacuti de usurinta administrarii si de puterea fizica dobandita. Datorita suplimentului, barbatii si femeile care au lucrat diverse grupe de muschi au obtinut rezultate vizibile in ceea ce priveste delimitarea muschilor si evidentierea lor intr-un mod cat se poate de armonios.

Utilizatorii au mai remarcat de asemenea si faptul ca au reusit sa aiba o greutate mai mica, mentinand corpul in forma si puternic. Acest produs de calitate sprijina sinteza proteinelor si asigura in acelasi timp aportul caloric necesar pentru desfasurarea tuturor obiectivelor fizice, indiferent de dificultatea acestora.

Cum se administreaza?

Produsul se prezinta sub forma de pulbere si este disponibil pe KiwiGym. O cupa de 30 de grame de Dymatize ISO 100 se dizolva in maximum 215 ml de apa sau lapte si se consuma inainte sau dupa antrenament.

Produsul este un izolat pur din cea mai buna proteina din zer absorbanta, cu o compozitia izolata 100%. Avand un continut foarte ridicat de aminoacizi, ajuta sportivii sa se recupereze foarte usor dupa antrenamente. In 100 de grame de produs sunt 78 de grame de proteine.

Persoanele care isi doresc un fizic puternic, fara o greutate pe masura, pot opta pentru Dymatize ISO 100, care le ofera o cantitate optima de proteine fara sa ingereze un numar mare de calorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.