Care sunt avantajele achizitionarii direct de la un magazin de biciclete?

Odata cu venirea sezonului cald, din ce in ce mai multe persoane sunt atrase de plimbarile pe doua roti, care, pe langa utilitatea lor, aduc un plus de placere si o stare de bine oricui. Pentru a achizitiona insa un „bolid”, il putem cumpara fie online, fie direct din showroom-ul unui magazin de biciclete specializat. Iata cateva dintre avantajele pe care le ofera achizitionarea direct de la un magazin de biciclete:

– Un magazin de biciclete dispune de o gama vasta de produse. Poti gasi aici o selectie larga de tipuri de biciclete (precum biciclete de munte, de sosea, de oras sau pliabile), disponibile in toate marimile si avand nivele diferite ale performantei.

– Nivelul calitatii este crescut: Un magazin de biciclete pune spre vanzare marci cunoscute si apreciate, de mare calitate, precum SUNN, Merida sau Cannondale, care sunt mai rezistente, mai sigure si au o durata de viata mai mare.

– Cand esti specializat in vanzarea bicicletelor, vei sti cu mult mai multe despre ele. Acesta este motivul pentru care angajatii unui magazin de biciclete te vor putea sfatui sa iti cumperi cea mai potrivita bicicleta pentru tine. Mai mult, angajatii sunt si ei la randul lor ciclisti sau foarte pasionati de acest sport, care savureaza pedalatul si sunt dornici sa imparta aceste cunostinte cu tine. Ei nu vand astfel doar produse, ci impartasesc un stil de viata!

– Se asigura de confortul tau: Nu te vor lasa sa pleci pana nu te simti 100% confortabil pe noua achizitie. De multe ori, angajatii unui magazin de biciclete iti vor regla bicicleta astfel incat tu sa ai parte de o experienta la superlativ cand vine vorba de pedalat. Asta inseamna potrivirea seii, a ghidonului, instructie de baza in echipamente si verificarea bicicletei inainte ca tu sa o achizitionezi.

– Vei avea parte de garantie: Un magazin de biciclete specializat iti poate oferi chiar si o garantie de doi ani pentru biciclete (mai putin pentru consumabile), in timp ce unele cadre au garantie pe viata! (precum cele din aluminiu de la SUNN sau Merida)

– Pun la dispozitie un service autorizat: Unde vei putea beneficia de consultul si aportul expertilor in domeniu, mai ales ca ei stiu in amanunt cum functioneaza corect piesele bicicletei tale

– Te conectezi la o comunitate locala: Astfel, nu doar sprijini un sport sanatos din ce in ce mai raspandit ci te poti inscrie la concursuri, iti poti face noi prieteni sau afla detalii despre aceasta activitate.

Un magazin de biciclete iti va sta la dispozitie si te va ajuta cu orice problema sau neregula intalnesti. De exemplu, daca exista probleme cu bicicleta pe care ai achizitionat-o, ei sunt singurii care pot lua legatura direct cu producatorul, in vederea solutionarii acestei probleme. Adauga la aceasta si faptul ca de multe ori sunt naturali in abordare si te vor ajuta sa-ti alegi achizitia perfecta. Cu siguranta vei observa in scurt timp de ce aceste avantaje sunt in favoarea unei vizite direct la un magazin de biciclete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.