Mancare specifica pentru catei – eu am ales Taste of the Wild

Mancarea si alimentatia in general, in prima parte a vietii este cruciala, de aici incepe tot, iar daca fundatia nu este solida, casa nu va rezista foarte mult. Trecand dincolo de exprimari plastice, daca alimentatia din perioada de crestere nu este potrivita, catelul poate suferi mult in viata sa adulta din aceasta cauza. Daca ne gandim ca in perioada de crestere, cand cainii sunt si ei copii, atunci se dezvolta treptat, dar intr-un ritm mult mai alert ca al oamenilor, totul, oase, muschi, tendoane, tesuturi, absolut tot, iar combustibilul care alimenteaza aceasta crestere este mancarea pe care o primesc. Cred ca hrana pentru animale creata specific pentru o anumita rasa, sau pentru o anumita categorie de varsta este reteta perfecta pentru un organism sanatos. In aceasta cateogorie intra si mancarea pentru catei Taste of the Wild puppy, creata specific pentru catei, fara cereale, mancare din salbaticie.

Taste of the Wild Puppy

Aceste formule sunt create cu grija si sunt rezultatul a cercetari exhaustive in domeniul alimentatiei, ele tintesc direct nevoile cainelui, ofera exact ce are nevoie, in proportiile potrivite. Taste of the Wild High Prairie Puppy Formula, are 28% proteine pentru dezvoltarea muschiilor, 17% grasimi, calciu, fosfor, acizi grasi, omega 6, si multi alti nutrienti, in proportiile necesare catelului. Hrana contine legume, cartofi dulci, mazare, pentru a se putea digera usor, carne de bizon si alte ingrediente precum seminte de in, ulei de somon, radacina de cicoare, coacaze negre, rosii, extract de yucca schidigera si ulei de rapita. Este un produs creat dintr-o multi de alimente, de o varietate mare, fiecare in parte aducand ceva nou si necesar in amestec. Este imposibil ca noi sa putem crea o masa atata de consistenta si de variata pentru cateii nostri, din aceasta cauza eu cred ca astfel de produse sunt perfecte hrana animalelor, pentru a le mentine sanatoase. Mai mult, pe fiecare pachetul Taste of the wild Puppy ai si recomandari de hranire, cantitatile pe care trebuie sa le oferi catelului tau in functie de perioada de varsta si greutate.
La PentruAnimale.ro, un magazin ce se ocupa de hrana pentru animale, am gasit diferite tipuri de mancare pentru catei, speciala pentru ei, dar am preferat gama de la Taste of the Wild, gustul salbaticiei ia placut catelului meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.