Cele mai bune rase de caini pentru o familie

Esti in cautarea unei rase de caini pentru tine si pentru familia ta, dar vrei sa mergi la sigur si sa faci chiar cea mai buna alegere? Vrei un caine cu care copiii sa se joace frumos, sa se distreze si care sa se simta cel mai bine in acelasi timp in mediul casei tale? Iata care sunt cele mai bune alegeri pe care le poti face.

Buldogul francez. Este o rasa de caine ideala pentru toata familia. Un caine care vrea sa fie iubit si care se adapteaza de minune cu cei alaturi de catre traieste. Copiii adora energia sa in timp ce adultii sau cei mai in varsta vor fi incantati cu siguranta de devotamentul sau.

Beagle, un caine ideal pentru familii. Cu un temperament amabil, beagle este o rasa excelenta pentru familii. Este energic, adora sa stea afara in natura si este un excelent compagnon pentru copii.

Cairn Terrier. Este un caine care debordeaza de energie si care este foarte curios, exact ca si un copil, cu alte cuvinte. Este foarte afectuos, isi iubeste foarte mult stapanii si chiar poatre deveni gelos daca un bebelus isi face aparitia.

Cocker spaniol englez. Este un caine foarte vesel, foarte jucaus si chiar nastrusnic uneori. Un caine independenst, inteligent si cu cea mai puternica personalitate. Participa activ la viata stapanilor sai si le este foarte devotat.

Golden Retriever. Adora sa aduca tot felul de obiecte stapanilor sai. Este un caine calm, gentil si fidel care pazeste copilasii ca pe ochii lui din cap.

Canis, un caine cu cel mai bun caracter. Este un caine plin de viata si extrem de amuzant cu un bun caracter si extrem de inteligent si de popular pe langa familii.

Border Collie. Este un caine foarte bland si previzibil inteligent, echilibrat si foarte usor de dresat. Este foarte rar agresiv si se intelege de minune cu copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.