Despre alimentatia si dezvoltarea corecta la puii de labrador retriever

Distribuie cunoscutilor tai!

Despre alimentatia si dezvoltarea corecta la puii de labrador retriever, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Cresterea unui catel nu e o sarcina atat de usoara precum cred multi dintre cei care nu au detinut niciodata un animal de companie. Iar daca ai un caine de rasa, parca lucrurile se complica si mai mult. Specialistii straini vin insa cu solutia perfecta! Daca tocmai ai primit sau ai achizitionat un pui de labrador, e important ca inainte de a te grabi sa ii cumperi anumite variante de hrana speciala, sa studiezi care sunt nevoile sau problemele respectivei rase. Vom exemplifica azi, in acest articol, o modalitate corecta de abordare, imbinand teoria cu practica, folosind furnizatiile disponibile din surse de incredere. Iar pentru ca nu putini romani detin aceasta rasa (si poate urmeaza sa mai apara si niste pui in peisaj), informatiile de mai jos vor fi binevenite – o sursa potrivita de hrana, pentru aceasta categorie de varsta (de la 2 pana la 15 luni) este Royal Canin Labrador Retriever Junior – il poti gasi aici.
royal canin labrador junior

O crestere corecta in statura si greutate
Acestea sunt doua linii esentiale, de urmat, atunci cand avem un pui de labrador pe care trebuie sa il aducem la maturitate, intr-un mod cat mai frumos posibil. Alimentatia pe care noi o administram cainelui trebuie astfel sa contribuie la dezvoltarea sanatoasa a acestuia. Sistemul sau osos trebuie sa creasca corespunzator, sprijinind si sustinand in mod corect cresterea in greutate. Cum se face acest lucru? Printr-un aport corect echilibrat de energie, proteine, calciu si fosfor.

Produsele alimentare pentru un junior de labrador retriever trebuie asadar sa puna in prim plan:
– imbunatatirea sistemelor de auto aparare (imunitate)
– sanatatea digestiva prin echilibrarea florei intestinale
– boabe de mancare optime: altfel spus, ele sunt modul in care nutrientii ajung in organism. Acestea trebuie sa aiba o forma, o dimensiune si o textura adaptata organismului unui pui de labrador retriever.
– sa contina raportul corect de nutrienti, minerale si vitamine

Pentru o dezvoltare optima se recomanda urmarirea cantitatilor de hrana furnizate de producator (grame/zi); asigurarea unei cantitati suficiente de apa proaspata, in mod constant. De asemenea monitorizarea cainelui indeaproape si vizitele regulate la veterinar trebuie abordate cu maxima seriozitate. Gasestea cea mai buna oferta la Royal Canin Labrador Junior la Pentruanimale.ro !

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.