Tipurile de mancare Royal Canin in functie de greutatea catelului

royal canin

Distribuie cunoscutilor tai!

Tipurile de mancare Royal Canin in functie de greutatea catelului, 4.5 out of 5 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Royal Canin este considerat unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de mancare premium pentru caini si pisici si este recunoscut ca si brand la nivel mondial. Compania Royal Canin a fost infiintata in anul 1967 de catre medicul veterinar, de origine franceza, Jean Cathary. Royal Canin este o companie recunoscuta pentru studiile, cercetarea clinica si chiar fabricarea unor game largi de hrana pentru catei, cat si pentru pisici. In acest moment sediul central al companiei Royal Canin se afla in Franta. Compania are, de asemenea, 8 sedii in lume acestea situandu-se in urmatoarele locatii: Ontario (Canada), Bristol (Marea Britanie), Guelph, Dmitrov (in apropiere de Moscova, Rusia), Amiargues (sudul Frantei), Rolla, Missouri (Statele Unite ale Americii), Gonzalez Catan (langa Buenos Aires, Argentina).

Dupa aceasta scurta introducere a companiei vom discuta despre tipurile de hrana Royal Canin si sortimentele acesteia in functie de greutate si rasa:

Mancare Royal Canin in functie de greutatea catelului:

Hrana Royal Canin X-Small – pentru cateii de maxim 4 kg
Hrana Royal Canin Mini – pentru cateii cu greutate intre 1 kg – 10 kilograme
Hrana Royal Canin Medium – pentru cainii cu greutatea cuprinsa intre 11 kg – 25 kg
Hrana Royal Canin Maxi – 26 kg – 44kg
Hrana Royal Canin Giant – pentru catei de talie mare cu greutate de peste 44 kg

Aveti grija atunci cand va hotarati sa cumparati mancare Royal Canin si incadrati corect cainele dumneavoastra in functie de greutate si rasa. Sper ca aceste informatii sa va fie de folos si sa alegeti intotdeauna tipul de mancare Royal Canin specifica cainelui dumneavoastra.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.