Suplimente si vitamine- spirulina, o comoara de beneficii

Spirulina nu este o alga simpla. Este un concentrat de nutrienti, care ii confera o multime de virtuti minunate. In plus, este un supliment natural, recomandat foarte mult de catre nutritionisti sau de catre medici.

Care sunt principalele avantaje ale spirulinei?

  • este o sursa de hrana alternativa.
  • are numeroase beneficii asupra sanatatii.
  • este rentabila si ecologica.
  • poate combate anumite carente.
  • ajuta la detoxifierea organismului.
  • are un efect destresant natural.
  • lupta contra anemiei.
  • protejeaza muschii.

Spirulina este folosita in foarte multe tari precum aliment, supliment sau pentru alte motive. Este o solutie minunata pentru malnutritie, deoarece este foarte bogata in nutrienti esentiali, vitamine si minerale. Si deoarece este foarte bogata in vitamine si in mienerale, se spune despre spirulina ca este cel mai nutritiv aliment de pe planeta.

Spirulina ne ajuta sa mentinem la un nivel optim zaharul din sange. Este foarte utila deci pentru a echilibra glicemia si poate sa fie chiar mai eficienta decat unele medicamente contra diabetului. Este cea mai buna si pentru a regla nivelul de zahar din sange.

Spirulina contine antioxidanti foarte puternici. Proprietatile sala antioxidante se datoreaza mai ales bogatiei sale in beta-caroten, vitamina E si fitocianina.

Spirulina poate ameliora functiile renale. Studii recente au ajuns la concluzia ca spirulina are un efect protector asupra rinichilor, datorita prezentei fitocianinelor.

Spirulina este un aliat de pret contra colesterolului. Spirulina are in acelasi timp un efect pozitiv asupra reducerii lipidelor din sange, dar si asupra nivelului de colesterol rau. Este un atu de pret deci atunci cand suferi de hipercolesterolemie. Spirulina poate ameliora nivelul de colesterol rau datorita lipazei, o enzima cheie in metabolisul gliceridelor si liproproteinelor.

Spirulina este un aliat de pret contra oboselii. Datorita nivelului sau ridicat de fier si de vitamina B12, spirulina este un aliat de pret contra oboselii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.