Top 10 motive pentru a consuma suplimente alimentare

Exista multe discutii si opinii cat se poate de diverse in ceea ce priveste necesitatea suplimentelor naturale, adevarul este ca modul de viata, obiceiurile culinare si modul in care se desfasoara agricultura in zilele noastre contribuie la o scaderea a nivelului de vitamine si substante necesare organismului uman pentru functionarea in parametrii normali. In aceasta era a vitezei, in care marea majoritate a persoanelor considera o oprire la fast food drept masa de pranz, este din ce in ce mai important ca dieta sa fie suplimentata cu produse naturale de la magazinele naturiste de incredere.

Lista celor 10 motive ce favorizeaza consumul suplimentelor alimentare:

1. Tehnicile comerciale de agricultura ce pun accentul pe productie cat mai rapida si cantitativa lasa solul cu un deficit de minerale ce se transmite mai apoi la produsele cultivate.

2. Multe mancaruri sunt transportate pe distante lungi, de multe ori chiar de la un capat al altuia al continentului, apoi raman pe rafturile supermarket-urilor pentru alte perioade de timp, iar asta este indeajuns pentru a distruge complexul de vitamine B si vitamina C din alimente.

3. Procesarea mancarurilor, pastrarea dar si modul de gatire duc la o scadere a nutrientilor in mancarea consumata. In ultimul timp mancarurile negatite sunt din ce in ce mai putin populare.

4. Multe fructe si legume sunt modificate genetic insa nu pentru a imbunatati valorile nutritionale ci mai degraba pentru aspect si rezistenta in defavoarea nutrientilor si vitaminelor pe care acestea ar trebui sa le contina in mod natural.

5. Obiceiurile de a lua masa in fuga sau la intervale neregulate previn asimilarea si extragerea nutrientilor necesari.

6. Medicamentele pentru tratarea diverselor boli au de asemenea prostul obicei de a distruge rezervele de vitamine si nutrienti ale corpului.

7. In cazul femeilor, perioade precum sarcina sau menopauza cauzeaza deficiente ale anumitor nutrienti (acid folic in timpul sarcinii si calciu in cazul menopauzei) ce trebuie redresate prin folosirea de produse naturale ca suplimente ce pot fi gasite in magazinele naturiste precum produseprovita.com.

8. Poluarea din aer, apa si mancare forteaza corpul sa utilizeze mai multi nutrienti pentru detoxifiere, in mod special vitaminele antioxidante precum vitamina A, C si E.

9. Unele persoane au deficiente genetice ce rezulta in nevoi sporite pentru anumiti nutrienti. Acestea pot fi descoperite printr-un control medical si tratate cu produse naturale.

10. Suplimentele alimentare si produsele naturale pot ajuta in tatamentul unor boli de la cele mai banale pana la cele mai grave precum colesterol ridicat, artrita, boli cardiace si chiar cancer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.