Bijuterii in tendinte vazute peste tot pe Instagram

Instagram este o adevarata muza, sursa de inspiratie atunci cand vrei sa creezi cele mai frumoase tinute. Dar nu numai. Poti sa te inspiri de aici si atunci cand vine vorba despre cutia cu bijuterii.

Cerceii foarte lungi. Foarte la moda si populari in anul 2000, cerceii foarte lungi isi iau revansa in acest nou deceniu. Iar in anul 2020 trebuie sa ii porti foarte, foarte lungi. Chiar pana la umeri. Cei din aur, perle geometrice sau cu franjuri te vor ajuta sa fii cea mai sic si mai in voga.

Aurul cu un aspect invechit. Deoarece hainele noastre se inspira si in 2020 din stilul vintage, mai ales din cel al anilor 1980 sau 1970, bijuteriile ar trebui sa le urmeze si ele exemplul. Deci bijuteriile din aur patinat sunt foarte in voga. Ai deci cu ce sa porti rochitele in carouri, cu gecile oversize sau cu blugi mom.

Bijuteriile din sticla. Cenusareasa purta foarte bine un pantofior din sticla. Noi de ce nu am face la fel? Intr-o miscare retro minunata, bjiuteriile noastre arata cel mai bine transparente, din sticla. Cu alte cuvinte, te vor ajuta sa fii cea mai senzuala si cea mai eleganta.

Inimioarele. Aviz tuturor romanticelor, deci…bijuteriile sunt un perfect alibi pentru a ne impartasi peste tot iubirea sau dorinta noastra de a iubi sau de a fi iubite. Inimioarele arata cel mai bine pe cercei, pe inele, bratari sau coliere.

Bijuteriile foarte colorate, in toate nuantele curcubeului sunt si ele foarte in voga. Piese colorate, pietre pretioase… toate iti vor pune cel mai bine tinutele in valoare.

Perlele. Elegante, nobile si foarte feminine, perlele arata cel mai bine pe cercei, pe inele coliere sau bratari. Aceste bijuterii gratioase vor fi deci peste tot. In acest nou sezon se pot purta chiar peste tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.