Cinci tipuri de inele de logodna

78960660_3_644x461_inel-de-logodna-din-aur-cu-diamante-023didi-valmand-ineleCe stil de inel de logodna ti se potriveste mai bine? Inca din perioada Victoriana a inceput practica oferirii frumoaselor inele de logodna, inca de acum fiind create unele dintre cele mai fermecatoare stiluri, purtate de persoane celebre ale istoriei. Unele dintre cele mai populare inele de logodna au fost ulterior copiate si folosite ca inspiratie pentru crearea unor noi stiluri de inele de logodna cu diamante. Iata cinci stiluri de inele de logodna mai populare.

Inelul de logodna clasic si frumos: diamantul solitar. Inspirat din forma diamantului vazut pe cartile de joc, inelul de logodna cu diamant solitar este inca unul dintre cele mai cautate, imediat dupa taiere. Este considerat stilul clasic, candva fiind forma standard intre femeile logodite in lumea aristocratica. Totusi, generatia mai tanara s-a mai indepartat putin de acest stil. Totusi, acest stil va mai fi folosit pentru multa vreme, deoarece este un simbol pentru aristocratie si elitism.

Cel mai popular inel de logodna: Tiffany. Acesta a devenit unul dintre modelele favorite. La acest model, piatra (de cele mai multe ori un diamant) este fixata de doua margini ale discului inelului, creand senzatia ca pluteste in aer.

Un inel de logodna elegant- in stilul pavaj. Al treilea model de inele de logodna se prezinta cu pietrele – de cele mai multe ori diamante dispuse pe toata lungimea discului, facand sa para ca intregul inel este numai din diamante. Elegant si atragator, nu este de mirare ca acest tip de inel castiga tot mai multa popularitate.

Un inel de logodna mai putin obisnuit: cel cu pietre colorate. Desi diamantele translucide sunt preferate de cei mai multi, diamantele sau alte geme colorate sunt considerate ca avand tot mai multa popularitate pentru montarea pe inelele de logodna. Pietre galbene, roz, rosii, albastre sau culoarea ciocolatei sunt si ele cautate pentru inelele de logodna. In industrie s-a reusit producerea unui diamant de culoarea sampaniei, simbol al bogatiei.

Vezi si:  5 trenduri de bijuterii despre care toate femeile la moda trebuie sa afle

Inele de logodna frumoase si accesibile: cele asociate cu ziua de nastere. Geme precum safirele, rubinele, opale sau perlele au devenit tot mai populare, in special in randul cuplurilor aflate in cautarea inelelor de logodna mai putin conventionale. In timp ce pietrele colorate sunt frumoase ele insele, unele cupluri confera o semnificatie personala inelelor, ceea ce le mareste farmecul.

Pe langa tipul de piatra, unele inele sunt considerate rafinate si datorita designului unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.