Inelul de logodna cu diamant negru – O alegere indrazneata

pre-rlg0210-1_1__1_1In Romania, inelul de logodna este o parte importanta a unui angajament de nunta. Iubirea dintre cele doua persoane implicate si promisiunea de casatorie sunt, in mod evident, cele mai importante aspecte, dar, cu toate acestea, un inel de logodna poate simboliza cele doua chestiuni. Deci, daca iti planifici sa ceri in casatorie pe cineva, va trebui sa ai si un inel de logodna pe care sa il oferi persoanei respective in momentul propunerii.

Toata lumea stie ca achizitionarea unui inel de logodna poate fi o sarcina dificila, dar nu ar trebui sa fie daca stii ce fel de inel s-ar potrivi cel mai bine viitoarei tale sotii. De exemplu, daca esti in cautarea unui inel cu adevarat unic, de ce nu alegi un inel de logodna cu diamant negru?

Inelele de logodna cu diamante negre nu sunt, cu siguranta, pentru toata lumea – mai ales pentru persoanele care prefere lucrurile traditionale, dar acestea pot fi frumoase si, fara indoiala, nu vor trece neobservate prin misterul si indrazneala lor.

Inelele de logodna cu diamante negre au crescut lent in popularitate, din jurul anului 1966. Recent, vanzarile acestor inele au inceput sa creasca mai abrupt, dupa ce Carrie Bradshaw, celebrul personal interpretat de Sarah Jessica Parker, a fost vazuta purtand un inel cu diamant negru de 5 karate in anul 2010, cand filma Sex and the City 2. Cu toate acestea, inelele de logodna cu diamante negre nu sunt inca vandute pe scara larga, astfel ca, daca logodnica ta vrea sa fie unica si originala, cu siguranta, nu ar trebui sa isi faca griji ca ar putea sa mai vada si la altcineva un astfel de inel.

Dupa cum am mentionat in randurile de mai sus, inelele de logodna cu diamante negre au inceput sa creasca in popularitate in 1966. Acest lucru se datoraza faptului ca, in acea perioada, un bijutier elvetian pe nume Fawaz Gruosi a lansat o colecte de bijuterii de mare succes care a inclus o mare varietate de piese ce contineau diamante negre. De atunci, designerii de bijuterii au inceput sa creeze tot mai multe inele cu diamante negre, urmand ca acestea sa fie raspandite in numar mare in magazinele de bijuterii din majoritatea tarilor de pe mapamond.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.