Bijuterii – principalele tendinte ale sezonului rece

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

In sezonul rece va trebui sa te definesti prin intermediul celor mai frumoase accesorii, cu o eleganta discreta sau cu un strop de indrazneala. Vei putea in acelasi timp sa joci cartea nobletii cu mici accente ludice. Iata care sunt principalele tendinte de care va trebui sa tii cont, si nu numai.

Cele mai trendy si mai frumoase bijuterii ale sezonului rece sunt cele care vor veni cu un plus de stralucire vibranta pentru toate tinutele tale. Dar sunt cele care vor ajuta ca tinutele mai simple si mai clasice sa devina cele mai originale.

Proportiile perfecte. Echilibrul intre eleganta si originalitate reprezinta o chestiune foarte personala… dar este si cea mai buna alegere.

Bijuteriile cele mai trendy sunt cele mai feminine. Dar nu numai. In sezonul rece, cele mai frumoase sunt bijuteriile geometrice si grafice. Adica sunt cele care vor permite femeii moderne ocazia de a fi ea insasi, dar si cea mai versatila in acelasi timp. Poate sa fie intr-o zi mai excentrica, intr-o zi mai clasica, intr-o zi mai stralucitaore… bijuteriile geometrice cu forme simple dar puternice sunt inspirate din lumea minunata a arhitecturii.

Bijuteriile cu franjuri. Pompoanele si franjurii sunt cele care te vor ajuta sa fii in sezonul rece cea mai colorata si mai originala. Se pot purta atat pe coliere, cat si cercei sau pandantive.

Colierele maxi. Colierele maxi, cu straluciri impozante, cu pandantive exuberante… nimic nu e prea mult atunci.

Cerceii asimetrici. In acest sezon rece asimetriile sunt cele mai indraznete iar cerceii asimetrici arata cel mai bine alaturi de alte bijuterii in tendinte pentru a atrage toate privirile.

Perlele. Un veritabil simbol al feminitatii, perlele sunt cele care te vor incanta in sezonul rece. Sunt cele care te vor ajuta sa ai cel mai modern look, chiar daca unele le considera desuete. Must have si atemporale, sunt cele care te vor ajuta sa ai cel mai frumos look.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.