Sfaturi inainte de a cumpara un inel de logodna

Fie ca alegi un diamant clasic Solitaire pentru a onora traditia, un inel de logodna care se pastreaza in familia ta, dandu-se din generatie in generatie, sau un inel cu totul nou, cu elemente simbolice personale, cel mai important lucru este faptul ca inelul reprezinta dragostea ta, onoarea ta si angajamentul pe care vrei sa il respecti pentru multi ani de acum incolo.

Iata cateva sfaturi pe care ai putea sa le urmezi inainte de a cumpara un inel de logodna special pentru iubita ta:

96597-diamond-and-sapphire-engagement-rings-2Decide daca doresti sa iti surprinzi iubita cu un inel. Ia in considerare sentimentele pe care aceasta ti le impartaseste. Ii plac surprizele sau se simte ciudat ca nu poate sa te ajute sa alegi inelul de logodna? Afla ce fel de inel isi doreste viitoarea ta sotie sa poarte. Puteti discuta despre acest subiect daca cererea in casatorie nu va fi o surpriza.

Ia in considerare si bugetul de care dispui. Se spune ca daca mirele cheltuieste mai mult de doua salarii pe inelul de logodna, acesta este un semn rau pentru viitorul mariaj din punct de vedere financiar. Tu trebuie sa decizi cat de mult ar trebui sa cheltuiesti pe inelul de logodna doar dupa ce ai facut o evaluare atenta a bugetului, costurile viitoare si, desigur, optiunile de plata. In timp ce unele preturi ar putea sa para mici sau mari pentru diferite inele de logodna, cel mai important factor este de a cumpara acel inel care ti se pare ca exprima o relatie profunda intre tine si partenera ta, indiferent de pretul final. Relatia voastra este, la urma urmei, de nepretuit.

Vezi si:  Extensii de par natural - tot ce trebuie sa stii

Acum trebuie sa alegi piatra pretioasa din cadrul inelului. Desi cele mai populare sunt diamantele, ai putea sa optezi, de asemenea, pentru un inel de logodna cu safir. Safirul este, cu siguranta, o piatra extrem de atractiva, in special safirul albastru, si este indragit de tot mai multe persoane in ziua de azi. Dupa alegerea pietrei pretioasa, poti alege caracteristicile intregii bijuterii. Un bijutier sau un vanzator de bijuterii te poate ajuta in acest proces, obtinandu-ti acel model de inel la care tu visezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.