4 motive pentru a cumpara online de Black Friday 2017

discounturi black fridayBlack Friday Romania este un fenomen despre care sunt foarte putini cei care nu au auzit. Vanzarile ce darama an dupa an recorduri atrag tot mai multe magazine sa ia parte la cea mai mare campanie de reduceri din tara. Pentru cumparatori, ultimul weekend din luna noiembrie este cea mai buna ocazie pentru a cumpara produse de valoare care in mod normal ar forta bugetul unei familii obisnuite.

Problema cu campaniile la care participa magazine Black Friday este lipsa de stoc. De obicei magazinele stationare raman fara stocuri inca de la primele ore ale campaniei. Alternativa pentru aceasta problema sunt magazinele online.

Black Friday 2017 in mediul online

In mod traditional, Black Friday era considerata o zi de reduceri special dedicata magazinelor stationare, urmata de Cyber Monday. Cyber Monday sau Lunea Cibernetica este un concept care a aparut mult mai tarziu decat Vinerea Neagra, odata cu dezvoltarea mediului online ca mediu comercial. In prezent Black Friday se confunda cu Cyber Monday, ambele zile extinzandu-se catre o perioada de reduceri ce dureaza adesea cel putin un weekend – respectiv ultimul weekend din noiembrie.

Cumparaturile online in aceasta perioada de reduceri masive sunt mai comode dintr-un numar de motive:

1. Magazinele online dispun de un stoc mai mare. Magazinele online nu sunt limitate de spatiul comercial pe care il detin. In functie de cat de mari sunt aceste magazine ele pot dispune de depozite de dimensiuni mari si astfel isi permit sa tina stocuri suficiente pentru astfel de campanii.

2. Magazinele online dau drumul la promotii de la miezul noptii. Cele mai multe magazine online care participa la Black Friday 2017 vor urma modelul de anii trecuti, cand in mediul online startul la reduceri s-a dat in miezul noptii, mult mai devreme decat in magazinele stationare.

3. Magazinele online nu sunt super aglomerate. In magazinele stationare una dintre problemele principale din timpul Black Friday este haosul. In Statele Unite, televiziunile transmit adesea imagini ridicole din marile magazine unde cumparatorii se lupta pe produse. In mediul online, in cel mai rau caz serverele vor ceda atunci cand site-ul devine super aglomerat.

4. Poti face cumparaturile de Black Friday de oriunde. In unele state din Statele Unite, Black Friday este zi libera pentru cei care nu lucreaza in comert. Cum nu este cazul si in Romania, adesea persoanele care nu au liber au un mare dezavantaj in aceste zile. Alegand magazinele online, produsul dorit poate fi achizitionat inclusiv de la birou sau noaptea in cazul magazinelor care lanseaza campania de la 12 AM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.