Cum pot obtine Bitcoini

moneda bitcoin

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Moneda digitala Bitcoin este pe val in aceste zile, fiind din ce in ce mai populara, nu numai la noi ci in intreaga lume.

Japonezii au anuntat chiar ca vor sa elimine impozitarea bitcoinilor, ceea ce ar duce chiar la o si mai larga utilizare si raspandire a lor. Avand o valoare tot mai mare si fiind din ce in ce mai stabila, moneda criptata a lui Nakamoto a captat interesul investitorilor si a oamenilor de rand in egala masura, cu totii dorind sa intre in posesia unor unitati monetare de acest fel.

Cum poti obtine bitcoini?

Prin cumparare de btc.

Aceasta este cea mai rapida metoda de a intra in posesia unor bitcoini. Se pot cumpara Bitcoini din mai multe surse, fiecare avand avantajele sale. Recomandarea este aceea de a cumpara de la un exchange din online, care ofera mult mai multe garantii decat orice alta sursa de bitcoini, atat in ceea ce priveste confidentialitatea datelor tale, cat si a respectarii protocoalelor de securitate pe site. Se pot cumpara bitcoini si de la persoane fizice, fie tot prin intermediul unor piete de schimb din online, fie fata in fata, insa riscurile asumate in aceste cazuri sunt ceva mai mari.

Prin vanzarea unor bunuri.

Daca ai un bun de vanzare – daca esti persoana fizica – sau un serviciu, ori daca ai un magazin online sau o afacere in offline, atunci poti opta sa primesti bitcoini in loc de lei ca metoda de plata. Persoanele fizice pot inscrie anuntul de vanzare pe platforme specializate, unde se vor intalni cu publicul tinta vizat, adica unde oferta lor va intalni clientul dispus si doritor sa plateasca folosind bitcoini. Firmele sau companiile pot implementa on site un modul Bitcoin, o aplicatie care va face conversia automata intre lei si BTC si va permite incasarea facturii in moneda digitala. Tranzactia se va face intre cele doua portofele electronice si nu va dura mai mult de 10 minute. Aceasta metoda este folosita de tot mai multe locatii fizice de la noi, pornind de la hoteluri si centre Spa pana la cafenele si terase. Sa nu uitam ca plata cu bitcoini este cea mai sigura metoda de plata, fiind singura ce nu se poate inversa prin metode ilegale.

Prin minerit (mining).

Am trecut aceasta metoda de a obtine Bitcoini aici pentru ca ea se practica inca, insa este din ce in ce mai greu sa castigi bitcoini astfel. Mineritul este metoda prin care sunt generate noi monede, ca urmare a procesului de creare de blocuri si verificare / validare a tranzactiilor cu bitcoini. Toate aceste operatiuni sunt realizate prin calcule matematice extrem de complexe ce sunt procesate de computere cu o putere foarte mare.

Rularea programului respectiv nu presupune o interventie din partea omului, insa consuma electricitate si necesita mult timp pentru a prinde un astfel de bloc din retea pentru a-l procesa si a obtine astfel monedele.

Concurenta este foarte mare, astfel ca mineritul nu mai este o optiune viabila pentru cei ce vor sa intre acum in acest domeniu.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.