Despre obtinerea unui credit ipotecar

Credite ipotecare

A avea o locuinta pe care sa o poti numi „a ta” este considerat ca fiind ceva de dorit, benefic pentru starea de bine a oricarui individ, din orice prag sau nivel al societatii ar face parte. Foarte putini sunt, insa, cei care isi pot achizitiona o casa ori un apartament chiar din primii ani de independenta financiara, ori chiar mai tarziu. Fie ca sunt singuri, fie ca tocmai si-au intemeiat o familie, oamenii cauta solutii pentru a-si putea amenaja o locuinta – dupa propriile nevoi sau gusturi. Insa atunci cand nu ai toate resursele financiare, care este solutia catre care te poti indrepta? Obtinerea unui credit ipotecar prin Eusor Consulting se remarca ca fiind una dintre cele mai bune optiuni – precum este prezentata inca in paginile online ale aceste companii de brokeraj de credite, ea prezinta urmatoarele puncte, deosebit de importante in acest context:

  • Moneda in care se poate acorda respectivul credit – poate fi atat in lei, cat si in Euro.
  • Suma maxima ce poate sa fie acordata va tine cont de venit si de valoarea garantiilor.
  • Fiind un credit ipotecar, acesta se adreseaza persoanelor fizice ce sunt cetateni ai statului roman, cat si persoanelor fizice cetateni straini; veniturile acestora pot sa provina fie din Romania fie din strainatate.
  • Pentru obtinerea aprobarii efective de creditare, vor fi nevoie minim 10 zile lucratoare, de la data in care documentatia completa este predata.
  • Avansul minim poate sa porneasca de la valori precum 15% pentru credinte in RON si 25% pentru credite in Euro.
  • In alta ordine de idei, dobanda este un alt criteriu esential in luarea unei astfel de decizii – alegerea unui credit ipotecar potrivit. Astfel se poate vorbi de valori de la 5,25% pentru credinte in RON; in Euro, aceasta dobanda poate sa inceapa chiar si de la un prag mai scazut – 5,01%.
  • Alte doua puncte de care romanii trebuie sa tina cont sunt:

– varsta maxima a persoanei care aplica si garanteaza pentru un asemenea credit ipotecar (fie in lei, fie in Euro); in mod standard, ea nu va putea depasi cifra de 70 de ani, la sfarsitul perioadei de creditare aleasa.

– ca si perioada de creditare, ea poate sa ajunga pana la pragul maxim de 35 de ani.

Acestea ar fi principalele aspecte, in linii mari, de care trebuie sa tina cont ambele parti – atat clientul cat si brokerul de credite. Daca varianta in Euro este mai adecvata nevoilor familiei tale, te poti indrepta catre pagina de credite ipotecare Eusor. Toate segmentele de servicii financiare ale acestei firme de consultanta ofera posibilitatea de a aplica cu usurinta la un credit, printr-o simpla apasare de buton, direct de pe pagina dedicata serviciului respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.