Viitorul nu se asteapta, ci se creeaza. De la aceasta premisa a pornit si Bitcoin-Shop.ro, o platforma online de bitcoin exchange care a revolutionat deja piata de profil din tara noastra

bitcoin

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Bitcoin-Shop.ro este ceea ce se poate numi un model de inovare in domeniul sau, fiind acea sursa de informatii si mai ales un loc de unde iti poti cumpara in cele mai sigure conditii noua moneda digitala criptata ce a revolutionat lumea financiara mondiala si care a determinat o schimbare de mentalitate, gandire si actiune la scala mondiala.

Bitcoin-Shop.ro este un exchange valutar online, ce permite utilizatorilor sai sa cumpere unitati bitcoin sau, dupa caz, sa le vanda (in schimbul valutei clasice, reale) direct catre site. Nu sunt implicati asadar intermediari sau alte persoane. Altfel spus, Bitcoin-Shop nu este o piata, un loc in care cererea se intalneste cu oferta, unde vanzatorii isi pot gasi potentiali cumparatori pentru monedele lor. Bitcoin-Shop.ro este asadar un exchange in acceptiunea clasica a acestui cuvant, unde o valuta este schimbata la cerere in alta valuta, la cursul zilei.

Acest sistem este preferat de foarte multi oameni tocmai pentru ca este foarte usor de utilizat si nu presupune asumarea unui risc.

Bitcoin Shop este gandit si organizat astfel incat sa aiba o interfata extrem de simpla si de intuitiva. Aceste detalii fac diferenta intre un site si o adevarata platforma, iar rezultatele se observa in numarul mare de clienti pe care Bitcoin-Shop.ro i-a avut inca din primele zile de la lansare.

Cumpara BTC sau vinde la fel de usor: Oamenii cauta simplitate si rapiditate, iar atunci cand este vorba de bani, cauta si siguranta. Platforma ofera toate acestea si ceva in plus. Prin implementarea sistemului de autentificare in site pe baza unui user cu adresa de mail si parola, Bitcoin-Shop.ro creeaza o baiera de acces suplimentara fata de eventualele intruziuni.

Increderea oferita clientilor si siguranta datelor cu caracter personal ale acestora reprezinta doua dintre valorile ce stau la baza ideii din spatele acestui exchange de bitcoin. De altfel, echipa ce sustine acest proiect activeaza de mult timp in lumea monedelor digitale criptate, cunoaste bine mecanismele ce angreneaza circulatia acestei valute a viitorului, lucrand in acest domeniu inca de la aparitia Bitcoin. Acesta este si unul dintre motivele pentru care site-ul se bucura de un continut foarte bogat in informatii, in explicatii pe intelesul tuturor, cu exemple si date concrete.

De altfel, fiind destinata eminamente pietei din tara noastra, aceasta platforma are texte numai in limba romana, pentru a fi pe intelesul tuturor celor care vor sa intre pe aceasta noua zona de investitii, dar care nu au inca toate cunostintele necesare pentru a face primul pas.

Cumpararea de Bitcoin de la un exchange de acest fel este insa foarte simpla, cum de altfel este si vanzarea bitcoinilor sau transformarea lor in lei. Procesul este asemanator celui din lumea reala, diferenta majora fiind reprezentata de faptul ca tranzactia in sine se face online, prin transferul de bani dintr-un cont bancar in altul si respectiv de bitcoini dintr-un portofel electronic bitcoin in altul.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.