In aceasta vara, stai mai mult timp in gradina

Vara ne ofera cea mai buna scuza de a renunta la tot si la toate si de a ne relaxa mai mult timp de cateva zile. Fie alegi sa profiti de apa si de soare la malul marii, fie ramai acasa in concediu, cuvantul de ordine in aceasta vara este relaxarea. Cu totii avem nevoie de un spatiu de relaxare, de o oaza de liniste iar gradina proprie si personala este cea mai buna varianta. Daca in aceasta vara ai petrece mai mult timp in gradina proprie? Gradina ta iti promite o experienta frumoasa, in special daca ai reusit sa o amenajezi dupa propriul gust.

Gradina ta, oaza ta de liniste. Este posibil sa preferi sa te relaxezi intr-un spatiu mai mare precum plaja sau strand insa in gradina pofi face si topless. Nimeni nu risca sa te intrerupa, faci tot ce vrei in propria gradina, cand vrei. Prin urmare, fa din gradina ta spatiul tau privat, cosy, instaleaza un sezlong sau un hamac pentru a profita de zilele frumoase de vara.

Profita din plin de soare. Ai auzit acest lucru de nenumarate ori: o expozitie prelungita la soare este nociva pentru sanatate. Cu toate acestea, ce poate fi mai frumos decat sa simti dulcile mangaieri ale soarelui pe pielea ta? Pentru a profita din plin de gradina ta, instaleaza-ti o umbrela sau un pavilion pentru a avea unde sa te ascunzi la umbra atunci cand este nevoie.

Creeaza un univers ludic in gradina. Cine spune vacanta spune relaxare si distractie. In aceasta vara, transforma-ti gradina in asa fel incat sa raspunda exigentelor tale. Amenajeaza un colt in care sa poti lua masa impreuna cu familia si sau sa il poti folosi in momentul in care ai invitati. Instaleaza piese de mobiler din ratan, fotolii sau perne in colturile mai umbrite ale gradinii. Daca ai copii, transforma o parte a gradinii in loc de joaca…

Nu uita ca natura reprezinta cel mai bun arhitect care poate exista. Natura este cea care ne arata si ne spune daca un anumit amestec de elemente este placut ochiului sau nu. O gradina luxurianta, cu flori diverse, in culori diferite si specii se amesteca pentru a da nastere oazei tale de liniste. Foloseste in amenajarea gradinii culori vesele si variate, estivale, precum cmbinatiile din plastic si lemn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.